2789
عنوان

چشم شور

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 73 پست

ی ارایشگاهم بود ک همیشه میرفتم ی سره میگفت خوش بحالت ابروهات چقد پرن چ موهایی داری.هردفعه ام تکرار میکرد آه میکشید😓واای ابروهای ب اون پری ی دفعه شروع کرد ب ریزش موهام میریخت داشتم کچل میشدم توی ابروهام همش خالی شد الان ی ساله کلی هزینه کردم کمی بهتر شدم😟دیگه ام نمیرم اون ارایشگاه

من شدیدا اعتقاد دارم.دوتا درختچه بزرگ تو خونه داشتیم چندماه بود داشتیمش تا اینکه یکی از فامیلا امد ک ...

چه ترسناك

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم بچه اولشو که پسر بوده برده بیرون همه فامیل ازخوشگلی این بچه تعریف میکنن وخیلیم چاق وتپل بوده ...

طفلي بچه آدم بايد حرف ميزنه ماشاالله بگه طفلي مامانت

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡
چه ترسناك

اصلا اون زنه تو فامیلمون خونه خراب کنه خدا لعنتش کنه خیلی بدذاته بعضیا دست خودشون نیس ولی این عمدا میگه حسادت میکنه تا ادمو نترکونه ول نمیکنه.الهی چشم زخمش برگرده ب دل و رودش زنیکه افریطه

من به شدت اعتقاد دارم  مخصوصا خودم خودمو خیلی چشم می زنم 😃😃😃 مثلا می گم چقدر رابطه ام با ش ...

اینو فک کنم همه دارن 

چون من به هرکی گفتم شدیدا تایید کرد 😂

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

ببین عزیزم بعضی ادما نظر تنگ هستن حتما زندگیتو دیده اه کشیده خودت تمیز کن خونه رو سعی کن جلو ادمای پایی تر از خودت زیاد بالا به نظر نیای حتی عبور از کنارشون با اهشون زندگی ادم رو به فنا میدن

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
طفلي بچه آدم بايد حرف ميزنه ماشاالله بگه طفلي مامانت

اره واقعا برارفع اثرچشم باید بگی همون دیقه داره میگه ماشاالله لا حول ولا قوه الا باالله بعدسوره فلق وناس و وان یکاد م خوبه من چون میگم طرف مقابل ناراحت نشه بلندنمیخونم زیرزبونی میخونم تاثیرم داره توحریم زندگیت هرکسی روراه نده هرادمی یه انرژی داره که روت تاثیرمیزاره مخصوصا محیط های سربسته خونه حریم ادمه 

من یه بار یه النگوی طلا خریده بودم بعد دخترعموم دیدش یه آه کشید گفت خوش بحالت  خداشاهده یه دیق ...

دقیقا این اتفاق واسه منم افتاد...

تازه النگوهامو عوض کرده بودم بله برون خواهرم بود دو تا از فامیلا گفتن بیا النگوهاتو ببینیم وقتی دیدن اصلا خوشحال نشدن و یه تبریک الکی هم نگفتن حتی....

فرداش الکی الکی یکی از النگوهام از وسط نصف شد به قول شما انگار قیچی کردنش😕

اینو فک کنم همه دارن  چون من به هرکی گفتم شدیدا تایید کرد 😂

من که خیلی زجر می کشم 😣😣

بچه ها مم چشم می زنم 😎😎

میگم خداروشکر دیگه سر ما نمی خورن از فرداش به مدت دوهفته مریض می شن😣😣😣😣

من به تنهاچیزی که اعتقاد دارم چشم نظر وپاقدم ادماس خیلیم چشم روم تاثیرداره 😐

ب من میگن پا قدمم خوبه با یکی از دوس پسرام رفتم اولین بار رفتم بیرون خواهرش بعد 4-5 سال حامله شد میگف کار تو بود

با اون یکی بار اول رفتم بیرون برادرش بعد 30 سال راضی شد زن بگیره  

2تا میگفتن پا قدمت چقددد خوبههه 

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
ببین عزیزم بعضی ادما نظر تنگ هستن حتما زندگیتو دیده اه کشیده خودت تمیز کن خونه رو سعی کن جلو ادمای پ ...

آره مخصوصا اون روز كه اومد بچه شم آورده بود به بچه اش يكي دوتا اسبازي دخترمو دادم بهش هم گفتم برو با اسباب بازيهاي دخترم بازي كن هي بهش خوراكي دادم 

به خود خانمه هي ميرسم ولي از اون روز زندگيم داغون شده الان هممون از هم دوريم😔

من که خیلی زجر می کشم 😣😣 بچه ها مم چشم می زنم 😎😎 میگم خداروشکر دیگه سر ما نمی خورن از فرداش به ...

اين انرژي جذبه در جهت حرفاي خوب به كار بنداز وقتي انرژيت بالاست 

من که خیلی زجر می کشم 😣😣 بچه ها مم چشم می زنم 😎😎 میگم خداروشکر دیگه سر ما نمی خورن از فرداش به ...

ای وای 

بچه خیلی سختتره😭😭😭

من ک تا یه فکری درمورد شوهرم میاد تو سرم سریع ردش میکنم یا صدقه میدم😂😂😂

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
من از وقتی از زندگیم تو نی نی سایت گفتم شد جهنم زندگیم... 

نی نی سایتیا بعضیاشون ب شدت چشممممم شور و چشم تنگن منم همینحور شدم داشتم بدبخ میشدم 

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
آره مخصوصا اون روز كه اومد بچه شم آورده بود به بچه اش يكي دوتا اسبازي دخترمو دادم بهش هم گفتم برو با ...

ببین طبیعی هست عزیزم مثلا شما یکی که خیلی بالاتر از خودت هست رو چطور میبینی 

باید با افرادی که از خومان پایین تر هست از لحاظ مالی خیلی با مراقبت رفتار کرد که دلشون خدای نکرده نکشنه و اه نکشنو حسرت نخورن 

سعی کنید خودتون رو مثل خودشون نشون بدید اینجوری خیلی بهتره 

چهار قل و ایت الکرسی قبل خواب صبح بعد بیدار شدن فراموش نکنید 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم