2777
2789
عنوان

خانما😢😢

80 بازدید | 18 پست

برای سلامتی نی نی تو دلیم لطفا دعا کنید امروز تکونش کم بوده خیلی نگرانشم ممنون میشم برام دعا کنید😢😢😭😭

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

چرا نگرانی؟

یه روز کم تکون میخوره یه روز زیاد

من تجربه ندارم😢

ولی از خیلی ها شنیدم

اصلا نگران نباش

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله که سالم به دنیا میاد . اگه ماه های آخر که عادی نگران نباش

۳۳ هفتمه هفته بعد ۸ ماهم تموم میشه اخه تکوناش تا دیروز خوب بوده امروز کم تکون خورده

چرا نگرانی؟ یه روز کم تکون میخوره یه روز زیاد من تجربه ندارم😢 ولی از خیلی ها شنیدم اصلا نگران ن ...

دیشب صاف خوابیدم یکم میترسم بند ناف زبونم لال دور گردنش پیچیده باشه خیلی میترسم اگه چیزیش بشه من زنده نمیمونم ۳۳ هفته تو وجودم بوده😢😢

۳۳ هفتمه هفته بعد ۸ ماهم تموم میشه اخه تکوناش تا دیروز خوب بوده امروز کم تکون خورده

شاید سردیت شده . معمولا بری دکتر میگن چیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب اگه بازم تکون نخورد برو نوار قلب بگیرند

💖عاشق خانواده ام هستم💖
شاید سردیت شده . معمولا بری دکتر میگن چیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب اگه بازم تکون نخورد برو نوار ...

انگار خودشو جمع میکنه

انگار خودشو جمع میکنه

چیز شیرین و گرم بخور چای نبات و موز و خرما و .....بخور به پهلوی چپ بخواب خوب میشه . اگه خوب نشد برو دکتر نوار قلب بگیرن الان جاش تنگ تکون هاش کمتر میشه 

💖عاشق خانواده ام هستم💖
دیشب صاف خوابیدم یکم میترسم بند ناف زبونم لال دور گردنش پیچیده باشه خیلی میترسم اگه چیزیش بشه من زند ...

وا عزیزم.

یعنی هرخانم حامله ای صاف بخوابه بند ناف دور گردن بچه می پیچه😄

پاشو دختر به جای این فکرها یکم خودتو تقویت کن بهت قول میدم فردا اینقدر تکون بخوره خودت عصبی بشی😁

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
وا عزیزم. یعنی هرخانم حامله ای صاف بخوابه بند ناف دور گردن بچه می پیچه😄 پاشو دختر به جای این فکره ...

به من ک اینجوری گفتن بازم نمیدونم برام دعا کن حاظرم انقد تکون بخوره تا عصبی بشم ولی فقط تکون بخوره

چیز شیرین و گرم بخور چای نبات و موز و خرما و .....بخور به پهلوی چپ بخواب خوب میشه . اگه خوب نشد برو ...

تازه انگار یه حالتی شبیه سر خوردن داشت انگار تو شکمم سر میخوره یکم خودشو جنع کرد بازم اروم شد

به من ک اینجوری گفتن بازم نمیدونم برام دعا کن حاظرم انقد تکون بخوره تا عصبی بشم ولی فقط تکون بخوره

تکون میخوره نگران نباش

مطمئن باش هرخانم حامله ای حتی تو خواب هم صاف خوابیده

نگران نباش

تازه انگار یه حالتی شبیه سر خوردن داشت انگار تو شکمم سر میخوره یکم خودشو جنع کرد بازم اروم شد

عزیزم نگران نباش من بیشتر وقتها صاف میخوابیدم ماههای آخر جاشون تنگ میشه کمتر تکون میخورند استراحت کن ایشالله که چیزیش نمیشه

💖عاشق خانواده ام هستم💖
تکون میخوره نگران نباش مطمئن باش هرخانم حامله ای حتی تو خواب هم صاف خوابیده نگران نباش

تازه چنتا ضربه زده خداروشکر ممنونم از دلداریت😘😘

عزیزم نگران نباش من بیشتر وقتها صاف میخوابیدم ماههای آخر جاشون تنگ میشه کمتر تکون میخورند استراحت کن ...

چنتا ضربه زد تازه ممنون از دلداریت😘😘