2777
2789
عنوان

همسایه جدیدما😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 89 پست

[QUOTE=144742985]منزل پدر همسرم هست نه ساله سکن هستیم این اولین باره بهمون تذکر میدن،همسایه قبلی اصلا[/QUOTEخوب دیگه خونه های پفکی به درد نخور الان همینه دیگه یا اونا باید راه بیان با شما یا شما با اونها چچن تذکر پی در پی که آدم میشنوه از کسی آدم اوقش میگیره من برای همین همیشه طبقه اول رفتم به خاطر بچه هام هم اینها راحتن هم ما هم همسایه ها تذکری هم نمیشنویم باز خودت بهتر میدونی

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر منم انقد به طفلی گفتم ندو یواش صدا نکن و... خودم خسته شدم چه برسه به بچه 3 ساله😣

انقد سرشو با کارتن گرم کردم میترسم دیگه چشماش ضعیف شه خودمم میشینم باهاش حرف زدن و... به خاطر گفتار درمانیش اونم شیطنت و سر به هوایی میکنه و به خودش زحمت تکرار کردن نمیده واقعا دیگه خسته میشم از دستش دیگه کشش بازی کردن باهاشو ندارم هر چند تو بازی هم دوس داره بدو بدو کنه☹️، بیرونم که نمیشه بردش  ولی ظهرا هر جور شده چند ساعت میخوابونمش شبا هم از 10 11 به بعد سعی میکنیم نذاریم صدا کنه 

حتی یه مدت مریض شده بود گلوش غده هاش باد کرده و زخم و چرکی شده بود شبا تو تب میسوخت و گریه میکرد همسایه پایینی میکوبید تو دیوار که صدا نکنه خب بچه ی مریض چه میفهمه آخه 😑

بعضی همسایه ها هم خانواده ی بچه دار رو درک کنن واقعا جای دوری نمیره! بالای سر ما والا انگار میدونه اونم بچه های بزرگ یبارم نرفتیم دم درشون تمرکز نمیکنیم رو صداشون خب بقیه هم اینکارو کنن مگه چی میشه، اگه مجبور نبودیم نمیومدیم تو آپارتمان ☹️

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
همسایتون حق داره خب فقط ک شما نیستی ک بچه داری ولی دلیل نمیشه واس بقیه مزاحمت ایجاد کنی البته میدونم ...

اترتن میبینن ولی نمیشه از صبح تاشب،براشون برنامه میزارم مثلا یک ساعت کارتن،حالا خمیر بازی،الان کتاب،و.....بالاخره پسر بچه هستن آب میخوان بخورن بدومیرن آشپزخونه،این چند روز بس که حرص خوردم ساکت باشن یک کیلو لاغر شدم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
از کجا میدونی جای اون خانم نیستم عشقم؟؟ دوتا همسایه بالایی و پایینی بچه دارن یا صدای دویدناشون میاد ...

یا باید خونشو ببره طبقه پائین تر یا خونه آپارتمانی نگیرن چون واقعا آپارتمان جای دوئیدن نیست.من ساعتم رو دیوار میلرزه بچه اینا وقتی میدوئه😩😩

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕

واقعا همسایه پائینیتون رو درک میکنم 

کاش خونتونو عوض کنید برین طبقه اول

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
دختر من هفده ماهشه داره دندون در میاره بعضی شبا گریه میکنه.انروز مدیر ساختمون گفته سرو صداش همسایتون ...

حق داری عزیزم،تا کسی خودش نداشته باشه درکمون نمیکنه

آخه ساعت استراحت آدما با هم فرق داره 

بعضیا هم کلا اعصاب سر و صدا ندارن شوهر من نظامیه میاد خونه چون خودمون هم بچه نداریم اصلا حوصله سر و صدا نداریم بخاطر همین طبقه ۴میشینیم که رو سرمون کسی نباشه

مثل همسایه ما بیخیال باش تازه ساعت ۱۲ شب جارو میزنه یک نصف شب بچشو میکنه تو حمام جیغ بزنه 😊 از ۱۰ ش ...

😔😳😢نمیتونم خیییلی ناراحتم

وای خدا تهرانو و شهرای بزرگ چقد زندگیاشون سخته تو آپارتمان

ما شهرمون کوچیکه خیلیییی کم توش آپارتمان هست شاید کلا 2 3 تا اونم اکثرا نظامیا میخرن میرن توش بومیا نمیخرن عادت نداریم سخته

ما یه شهر دیگه یه آپارتمان کوچیک خریدیم ک گاهی میریم اونجا مزاحم کسی نشیم بخدا هربار میرم انگار دارم خفه میشم همش. قوطی کبریتی هزار بار زن واحد وربه روی رو دیدم بچش درو باز میکنه میاد دم در دیگه همه خونه زندگیها قاطی پاتیه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
گفتن انگار به تیم فوتبال دارن میدون،خداشاهده اینطور نیست داره اشکم درمیاد،پارسال تابستون غروب بیرون ...

دقیقاشرایطت مثل منه بچه هام همین سن هستن مامستاجریم بعدمیگفتی گشتن یه خونه حیاط دارطبقه اول پیداکردیم خوشحال صاحبخانه گفت به دوتابچه نمیدم دپرس شدم ولی باهاش صحبت کردیم قرارشدرعایت کنیم ولی واقعاخداکمککنه نمیدونم چطوری بایدرعایت کنم