2777
2789
عنوان

همسایه جدیدما😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 89 پست

همسایه اذیت کن اذیت میکنه کاری هم به بچه و اینا نداره، ما یه همسایه داشتیم تو خونه حرف میزدیم اس میداد، میخندیدیم اس میداد، تی وی میدیدیم اس میداد، میگفت ساکت

منم یه بار بهش گفتم اینجا مگه تیمارستانه هی میگی ساکت ساکت، خونه ست بزار زندگیمونو کنیم، ناراحتی برو خونه دربست بگیر

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
گفتن انگار به تیم فوتبال دارن میدون،خداشاهده اینطور نیست داره اشکم درمیاد،پارسال تابستون غروب بیرون ...

اره بخدا تا پارسال بچه ها رو میبردیم پارک تخلیه میشد انرژیشون الان از ترس این کرونا  نمیشه بیرون رف

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط طبقه اول باید بری من الان چند سال هست هر جا رفتم طبقه اول چون بچه ها واقعا نیاز دارن به بازی دویدن پس شما حتما منزل رو تغییر بدید

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
بگو نمیتونم بچه هامو خفه کنم اخه دیگه هرچیزی ام حدی داره ادم باید درک کنه بچه که نمیشینه اخر شیطونی ...

عزیزم جای اون همسایه نیستید که بدونید چی میکشن منم همسایه بالائیم بچش شبا یادش میوفته بدوئه انقدر میدوئه و پا میکوبه من یه بار فکر کردم داره زلزله میاد نصفه شب پریدم تو کوچه درسته بچرو نمیشه خفه کرد ولی تو اینجور موقع ها مخصوصا دیروقت که باشه باید بچشونو ببرن تو کوچه یه دور بزنه بعد بیارنش خونه.باور کن ما خواب نداریم اعصاب برام نزاشتن 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
حق داره ناراحت بشه.خودتو بذار جای اونا.

میگم خودم اهل رعایتم حق الناسه،ولی ساعات استراحت مثل ظهر و9شب به بعد مدیریت میکنم که بازی پرتحرک نداشته باشن ولی بقیش بچه ها گناه دارن

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

ای لعنت به کسی که اپارتمان رو اورد تو ایران اول باید فرهنگ اپارتمان نشینی  داشت بعد یه چیزیو اورد همسایه دیوار به دیوار ما چهار تا بچه داره به ترتیب ۷ ساله ۱۰ ساله  ۱۴ ساله یه بچه سه ماه هم دارن جیکشون در نمیاد اونوقت همسایه  بالایی ما دوتا طوله داره هرکدومشون اندازخ خری سن دارن ساعت دو تا سه مثل اسب یورتمه  میرن دلشونم خوشه بچه اشون سالمه 

گفتن انگار به تیم فوتبال دارن میدون،خداشاهده اینطور نیست داره اشکم درمیاد،پارسال تابستون غروب بیرون ...

اگه اتاق دارین  بچه ها برن اتاق بازی کنن محکم پاشون نکوبن زمین چیز میز ندازین زمین سعی کنید همش یاد اوری کنید یه بچه هاتو ندون یا چیز میز پرت نکنن خدایی سخته همش بالا سرت صدای راه رفتن و تق  و پوق بیاد 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

همسایه ما هم دهن منو صاف کرده

آنقدر بلند حرف میزنم دائم مهمون دارن و نوه‌اش اینجان

یعنی از ۷صبح تا ۳شب انگار تو خونه ما دارن حرف میزنن و مهمونی میدن

واقعا چجوری میشه برخورد کرد نمی‌دونم چند بارم گفتم مدیر آپارتمان بهشون تذکر داد ولی اصلا گوش شنوا ندارن متاسفانه

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
فقط طبقه اول باید بری من الان چند سال هست هر جا رفتم طبقه اول چون بچه ها واقعا نیاز دارن به بازی دوی ...

منزل پدر همسرم هست نه ساله سکن هستیم این اولین باره بهمون تذکر میدن،همسایه قبلی اصلا

عزیزم جای اون همسایه نیستید که بدونید چی میکشن منم همسایه بالائیم بچش شبا یادش میوفته بدوئه انقدر می ...

از کجا میدونی جای اون خانم نیستم عشقم؟؟ دوتا همسایه بالایی و پایینی بچه دارن یا صدای دویدناشون میاد یا صدای جیغشون 

آخه اسی میگه موقع استراحت یا خواب نمیزارم سرصدا کنن آدم باید یکمی درک کنه اخه بنده خدا بچه هاشو کجا ببره توی این وضعیت

تو نخ ما نباش گره میخوری
مردم اعصاب ندارن   شما باید میرفتید اول تا بچه ها بزرگ بشن

منزل پدر همسرم هست ونه ساله ساکن هستیم ،اولین باره این مورد پیش اومده

میگم خودم اهل رعایتم حق الناسه،ولی ساعات استراحت مثل ظهر و9شب به بعد مدیریت میکنم که بازی پرتحرک ندا ...

اخه شما مگه میدونی تایم استراحت همسایه پایین چه ساعتی هستش؟یکی از اقوام ما شب کاره مرده ساعت ۱۱ ظهر میاد خونه که بخوابه😢اونا چه گناهی کردن

تازه ما قراردادمون سه ساله بود وگرنه حتماا از دستشون فرار میکردیم