2777
2789
عنوان

همسایه جدیدما😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 89 پست

دختر من هفده ماهشه داره دندون در میاره بعضی شبا گریه میکنه.انروز مدیر ساختمون گفته سرو صداش همسایتونو اذیت میکنه.

اخه من به بچه هفده ماهه چه جوری بگم دندون دراوردنی گریه نکن  

باز بچه های تو حالیشونه بازی کردن.کارتون دیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آپارتمان همینه دیگه.در هرصورت باید بازی بچه ها رو مدیریت کرد.تایم استراحت همه ی ساکنین مجتمع مثل هم نیست.یکی ممکنه شب نخوابیده باشه،مریض باشه،یکی بخاطر کار یا مسافرت بخاد زودتر بخوابه....

الهی و ربی من لی غیرک 

وای من میفهمم همسایع ات چی میکشه...بخدا ماها ک خابمونم سبکه دیوانه میشیم با گروپ گروپ بالای سرمون

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بگو شرایط خاصه  و کنترل دو تا پسر بچه تو خونه راحت نیست .من خودم تموم سعیمو میکنم مزاحمت ایجاد نکنم ولی اپارتمان همینه و خیلی مسایل اجتناب ناپذیره و هر کسی که تو اپارتمان هست باید تحمل خودشو تا حدی بالا ببره 

ولی خدایی بعضی اپارتمانها خیلی بد ساخته شدن و واقعا همسایه ها اذیت میشن 

تذکر چی دادن چی گفتن؟؟

گفتن انگار به تیم فوتبال دارن میدون،خداشاهده اینطور نیست داره اشکم درمیاد،پارسال تابستون غروب بیرون میرفتیم انرژیشون تخلیه میشد الان همش خونه ایم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

کلی برنامه میتونی براشون تو خونه برنامه ریزی کنی بچه هم با پاور بانک وصل نیس که ۲۴ساعته بخواد بازی کنه 

کارتون،خمیربازی،پازل،نقاشی،سفال سازی،بازهای فکری 

تا خدا با من است زمانه با من است .

منم همسایه بالاییمون دوتا پسر شیطون داره کلیم بهشون تذکر میدیم

اخه واقعاا خیلی ادم عصبی میشه،یکسره صدای بدو بدو کردناشون میاد پایین،این ساختمونای جدید که اصلا عایق اینام صفر

خیلی تحمل سخته به خدا،مثلا یه سردرد داشته باشی میخوای یکم استراحت کنی انگار سقف داره میاد تو سرت

همیشه به همسرم میگم بچه دار شیم حتمااا باید خونه طبقه اول. بگیریم انقدر که خودم اذیت شدم دلم نمیخواد کسی با سروصدای بچه ی من اذیت شه

خب همسایه ما میدونه که پسراش اینجورین نباید به نظر من خونه طبقه چهارم اجاره کنه

خب ماها مگه چه گناهی کردیم😢😔من میگرن دارم رو مخمه

یکمم به خانوم همسایه حق بدید

بچه صاحبخونه ما ۱۳ سالشه میاد با دوستاش تو حیاط بازی میکنه بچه منم شش ماهش بچم خوابش میره سر و صدا میشه و بیدار میشه با دوم ک ب صاحبخونمون گفتم میشه ارومتر بازی کنن خانومه با اون هیکل اومد جلو در داد و بیداد بچمم خواب بود گفتم میشه ارومتر حرف بزنین نعرررررر ره کشید ک خونه خودمه اختیارشو دارم توی خونم نگو چیکار کنم چیکار نکنم😨