2777
2789
عنوان

همسایه جدیدما😟

1745 بازدید | 89 پست

دوستان دوتاپسر 5ساله و3ساله دارم،ساعت استراحت مثل ظهر واواخر شب خیییلی مدیریت میکنم که بازی پرسروصدانداشته باشن ولی بقیه ساعات کسانی که بچه کوچیک دارن درک میکنن چی میگم

همسایه پایینی تازه یک هفتس که اومدن دوبار بهمون اخطار دادن حالا من چه کنم؟😳

الان تواین شرایط بچه ها یه پارک نمیتونن برن شما بگید چقدر کاردستی ونقاشی وپازل....چقدر کارتن،من خیییبی اهل رعایتم ولی الان شرایطم سخت شده😔

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

واقعا زندگی تو آپارتمان سخته نه تقصیر شماست نه ایشون فقط باید در برابر هم کوتاه بیاید ایشون حق دارن در آرامش زندگی کنن و شما هم حق دارین که اجازه بدید گاهی بچه ها بازی و ورجه وورجه کنن

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا دم شما گرم تذکر میدی به بچت دور از جون بعضیا باید تو طویله زندکی کنن چون واسشون مهم نیست سروصدای بچه هاشون یا اینکه تو مهمونیا بچشون خونه ی صاحبخونه رو به گند میکشه یه تذکر کوچیکم به بچشون نمیدن

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

میدونم چی میگی ولی صدای دویدن و گرومپ گرومپ روی سقف واااقعا تحمل کردنش سخته.همه هم حق دارن.هم بچه ی طفل معصوم بیگناهی که تو خونه زندونی شده هم همسایه ای که خونه باید براش محل آرامش و استراحت باشه.

همسایتون حق داره خب فقط ک شما نیستی ک بچه داری ولی دلیل نمیشه واس بقیه مزاحمت ایجاد کنی البته میدونم ناخواستس ولی واقعنه واقعن سعی کن رعایت کنی من خودم همسایه بالاییمون ۳ تا بچه داره همش تو حیاطن اصابمو بهم ریخته :/ واسشون کارتون دان کن بشینن ببینن دیگه

من دوتا پسر دارم غیراز ساعات استراحت کاری بشون ندارم بچه ان نمیتونم دست وپاشونو ببندم. شما فقط ی جداب بده ک من ساعتا استراحت صدایی ندارم غیرازادن شماباید برین خونه ویلایی چون اپارتمان همیته

این که چیزی نیست من طبقه ۵ هستم آقاهه از طبقه ۲ اومده در خونم میگه صدای پا میاد  همسایه ها گفتن از طبقه شماست منم بهش گفتم آخه خودتون فکر کنید ما ۳ طبقه فاصله داریم برادر من 

والا ما از دست همسایه هامون فرار کردیم دقیقا دوتا بچه پسر داشتن هم همسایه بالایی هم پاینی بخدا اسایش نداشتیم ظهراهم میفرستادن بچه هارو پارکینگ توپ بازی میکردن داد وفریاد توپو مبزدن به در کل اپارتمان میلرزید اخطازم میدادی میکفتن خب بچس دیگه نمیفهمه 🤐🤐🤐🤐

تا خدا با من است زمانه با من است .