2777
2789
عنوان

همسایه جدیدما😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 89 پست
خوب کاری میکنی وقتی ادم بچه داره و تو اپارتمان میره باید کاملا مدیریت کنه بچه هارو چون بچه ها متوجه ...

خیییلی سخته خداکمکم کنه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من برنامه دارم براشون مثل خودم روی کاغذبراشون برنامه میزارم،کارتن،ورزش،پازل وجورچین،آب بازی،خمیر و.. ...

عزیزم بچه هات میتوان پازل بازی کنن؟بچه های من بلدنیستن فکرمیکردم زوده پسرمن چهارسال وسه ماهشه واینکه چطوری ورزش میکنیدخودت هم همش باهاشونی دعوانمیکنندباههم؟

والا من به خاطر کارم شاید کلا ساعت ۲ به بعد خونه بودم ولی الان دیگه ۲۴ ساعته  خونه  هستم خ ...

دقیقاااا
خیلی به رفتار مادرپدر ربط داره اون بچه اس چیزی متوجه نمیشه،مادر پدرن که باید بهشون یاد بدن،من همش صدای همسایه بغلیمونو میشنوم که به بچه هاش میگه هیس شاید نی نی همسایه خواب باشه با صدای شما بیدار شه

این همسایه ها دیگه شخصیتشون شکل گرفته تنها کاری که از دست من برمیاد اینکه در اینده نذارم بچه هام باعث اذیت کسی بشن،که مثل من که این پسر بچرو تو حیاط میبینم یه اخمی بهش میکنم بچه خودشو خیس میکنه کسی به بچه من به همچین چشمی نگاه نکنه😂

نه عزیزم

عزیزدلم تقصیر شما نیس، البته اونا هم تقصیری ندارن، کسایی ک خودشون بچه ندارن، نمیتونن درک کنن، البته مال این ساختمونا هم هست بس ک بد ساخته شدن، آدم جرات نمیکنه ی صدای بلندم بزنه یا دعوا کنه، تمام صدای آدم تو خونه همسایس

منم دخترم دوسالشه و اوووجِ شیطنت و انرژی بدنی خیلی رعایت میکنیم ولی دیگه نمیتونم دخترمو محدود کنم تو خونه ام راه نره اونم الان تو وضعیت کرونا ک دیگه همه جا رو واسش تعطیل کردیم... فقط میگم رو مبلا بدو و روی تخت ما انرژیتو خالی کن و بپر اینور اونور چون چاره ای نیست واقعا

دقیقاااا خیلی به رفتار مادرپدر ربط داره اون بچه اس چیزی متوجه نمیشه،مادر پدرن که باید بهشون یاد ...

والا امان از بعضیا یک ساله اومدن  مرده که کلا بیشعوره بد دهن عوضی تا به بچه خودشم فش ناجور میده  اومد زد به پشت ماشین یه همسایه  چه دعوایی هم بعدش درست شد تازه آپارتمان و  این بی ابرو کرده کلا  

ساعت استراحت که میگن، یعنی اکثریت آدما توی اون ساعت دارن استراحت میکنن، کل آپارتمان ساکت هست، کمترین صدایی همه جا میپیچه، اما خوب انصاف نیست همیشه آدم در خونه همسایه اش باشه که ساکت باش، بالاخره آدم داره توی اون خونه زندگی میکنه! صدا داره، بچه ها هم خب قاعدتا بیشتر صدا دارن

عزیزم بچه هات میتوان پازل بازی کنن؟بچه های من بلدنیستن فکرمیکردم زوده پسرمن چهارسال وسه ماهشه واینکه ...

پسر بزرگم ازسه سالگی باهاش کار کردم پازل 4تکه چوبی ،بعد 8تکه وبیشتر،الان 5سالو سه ماهشه پازل های بزرگ مثل نقشه ایران و...راحت میچینه وخیییلی علاقه داره،ولی پسر کوچیکم سه سال ونیمس پازل های کوچیک رومیتونه

ورزش خودم بهشون نرمش میدم وبارفیکس کار میکنم

ساعت استراحت که میگن، یعنی اکثریت آدما توی اون ساعت دارن استراحت میکنن، کل آپارتمان ساکت هست، کمترین ...

خداخیرت بده نمیشه اصلا بچه ها بازی نکنن

پسر بزرگم ازسه سالگی باهاش کار کردم پازل 4تکه چوبی ،بعد 8تکه وبیشتر،الان 5سالو سه ماهشه پازل های بزر ...

ممنون عزیزم خداحفظشون کنه منم برم چهارتیکه بخرم ببخشیدفقط یه سوال درروز چندساعت کارتون میبینن

ممنون عزیزم خداحفظشون کنه منم برم چهارتیکه بخرم ببخشیدفقط یه سوال درروز چندساعت کارتون میبینن

ممنون خداکوچولوی شماروهم نگهدارباشه،راستش کترتن نمیزارم پشت سرهم ببینن،مثلا صبح بیدارمیشن براشون میزارم تاصبحانه میخورن وکمی سرحال بشن،بعد خاموشه تاناهار ،دوباره یک ساعت میبینن خاموشه موقع خواب،پسر کوچیکم میخوابه قطعا ولی بزرگم اگه بخوابه که هیچ اگه نه باید بازی فکری کنه یاکتاب بخونه،بیدارشدن یه تایم کوتاه کارتن ودیگه تموم،تقریبا زیاد میبینن ولی چاره ای نیست به خاطر کرونا بیرون تعطیله وگرنه پارسال بعدازظهرها میرفتیم پارک،اینم برنامه ماهست خیلی باید بیشترازایناتلاش کنیم فقط هر لحظه ازخداکمک میخوام💖

حتما واسش پازل های کوچیک چوبی بگیر تاکم کم یاد بگیره

سلام دوست عزیز.خوب هستید.امیدوارم خوب، سرحال و سلامت باشی. می خواستم نظرتو در مورد این استخرهای بادی بچه ها که یکی از دوستان گذاشته بدونم. اینم لینکشه.ممنون.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138334575

سلام دوست عزیز.خوب هستید.امیدوارم خوب، سرحال و سلامت باشی. می خواستم نظرتو در مورد این استخرهای بادی ...

سلام عزیزم ،راستش لینکش برای من باز نشد!

من بچه هام استخر بادی داشتن برای تابستون استفادش عالیه