2777
2789
عنوان

خاستگارعجیب وخاص من😳

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 118 پست

خانمی که خاستگار خاص وعجیب داشته من وبلایکه

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه مامان خوبی داری. درس خوندنت براش مهمه. مامان من اصلا اهمیتی نمیده به این که من دوست دارم درس بخونم‌. خاستگار که میاد به زور میگه به همین بله رو بگو‌. فقط می خواد از دست من خلاص شه همین.

اسی میشه بگی رشتت چیه؟

و دید اون خانمه اصلاپسر نداره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

یه خانم محترم منو لایک کنه لطفا  

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

اسی یه چکون

اسی دوچکون

اسی بیا و داستانو بچکوووننننن

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

مادرم رفت دم خونشون شوهرش  درو باز کرد

ومامانم قضیه روگفت پیرمرد اشکش سرازیر شد

گفت پسرمون  دوسال پیش که بعد بیست سال خدا بهمون داده بود

توتصادف فوت کرد

اونم وقتی که میخواستیم براش زن بگیریم

به عکس پسرش اشاره کرد

مامانم خشکش زد

پیرمرده گفت از اونموقع زنم نمیتونه باورکنه پسرمون  علی مرده

پائیزک سابق هستم عضویت اول۹۷/۷/۴

😔😔😔😨😭😭😵

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃