2777
2789
عنوان

سقط جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 97 پست
کورتاژ برو تو نت بزن چیه تا بفهمی چه بلایی سرت میارن و کورتاژ ماله جنین بزرگه که دست و پا داره میکنن ...

وا چه حرفها... برای ماه بالا که استخوان شکل میگیره که کورتاژ نمیکنن... قرص و امپول فشار میزنن... این اطلاعاتو از کجا میارین؟؟؟؟؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
برای من ۸ یا ۹ هفته ایست قلبی کرده بود از ۱۲ هفته فهمیدم..... کورتاژ اصلا ضرر نداره چندنفرو میسناسم ...

خب عزیزم شما خونریزی نداشتی باید کورتاژ میشدی ولی ایشون به خونریزی افتاده احتمالش اینکه خودش دفع شه خیلی زیاده نازایی که نمیاره صد البته ولی هم الکی آدم و بیهوش میکنن هم تو این گرونی باید هزینه کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چه حرفها... برای ماه بالا که استخوان شکل میگیره که کورتاژ نمیکنن... قرص و امپول فشار میزنن... این ...

کلا داری برعکس میگی برای ماه پایین قرص میخورن برای ماه بالا کورتاژ میکنن این اطلاعاتو از دوستم که دکتره و متخصص زنانه 

خب عزیزم شما خونریزی نداشتی باید کورتاژ میشدی ولی ایشون به خونریزی افتاده احتمالش اینکه خودش دفع شه ...

عزیزم منم میدونم بدن هر کسی فرق داره... برای من اصلا سقط نمیشد

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
کلا داری برعکس میگی برای ماه پایین قرص میخورن برای ماه بالا کورتاژ میکنن این اطلاعاتو از دوستم که دک ...

عزیزم منم پرسیدم از دکتر. اینجاهم یکی بود خودش ماما بود باید بچشو به دلیل مشکل سقط میکرد ۶ ماهه بود گفتم چطور کورتاژ نکردی. گفت ماه بالا کورتاژ نمیکنن چون استخوان داره جنین... با امپول فشار مثل زایمان طبیعی

عزیزم منم پرسیدم از دکتر. اینجاهم یکی بود خودش ماما بود باید بچشو به دلیل مشکل سقط میکرد ۶ ماهه بود ...

ماه بالا رو هم میشه با امپول فشار هم با کورتاژ ولی در اصل کورتاژ بهتره تا اینکه اندازه زایمان درد بکشی بچه مرده به دنیا بیاری اصلا ارزششو نداره اینهمه درد میکشی و یه جنازه میبینی خیلی ترسناکه خب ولی ماه پایینه که اصلا کورتاژ نمیکنن مگه اینکه دیگه دفع نشه مثل شما باشه 

بیچاره 😞😭

اره خیلی بد و زجر اوره... ولی خدا رو شکر الان یه پسر داره. چند ماهه زایمان کرده... شما چرا سقط کردی؟

بچه ها از همتون ممنونم. مرسي كه بودين و آرومم كردين . برام دعا كنيد

انشااله خدا کمکت کنه. سخته ولی میگذره....