دوستان من هفته هشتم بارداري ام . از ديشب خونريزي خفيف و درد شكمي دارم ، دكتر رفتم گفت دهانه رحمت باز شده و جنين ضربان نداره .گفت دو سه ساعت راه برم اگه افتاد كه افتاد ، نيفتاد بيا ساكشن كنم . حالا بنظرتون چند روز توو خونه منتظر بمونم كه بيفته ؟ يا اينكه فردا برم ساكشن؟؟
برای من ۸ یا ۹ هفته ایست قلبی کرده بود از ۱۲ هفته فهمیدم..... کورتاژ اصلا ضرر نداره چندنفرو میسناسم ...
خب عزیزم شما خونریزی نداشتی باید کورتاژ میشدی ولی ایشون به خونریزی افتاده احتمالش اینکه خودش دفع شه خیلی زیاده نازایی که نمیاره صد البته ولی هم الکی آدم و بیهوش میکنن هم تو این گرونی باید هزینه کنن
کلا داری برعکس میگی برای ماه پایین قرص میخورن برای ماه بالا کورتاژ میکنن این اطلاعاتو از دوستم که دک ...
عزیزم منم پرسیدم از دکتر. اینجاهم یکی بود خودش ماما بود باید بچشو به دلیل مشکل سقط میکرد ۶ ماهه بود گفتم چطور کورتاژ نکردی. گفت ماه بالا کورتاژ نمیکنن چون استخوان داره جنین... با امپول فشار مثل زایمان طبیعی
زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
عزیزم منم پرسیدم از دکتر. اینجاهم یکی بود خودش ماما بود باید بچشو به دلیل مشکل سقط میکرد ۶ ماهه بود ...
ماه بالا رو هم میشه با امپول فشار هم با کورتاژ ولی در اصل کورتاژ بهتره تا اینکه اندازه زایمان درد بکشی بچه مرده به دنیا بیاری اصلا ارزششو نداره اینهمه درد میکشی و یه جنازه میبینی خیلی ترسناکه خب ولی ماه پایینه که اصلا کورتاژ نمیکنن مگه اینکه دیگه دفع نشه مثل شما باشه