دوستان من هفته هشتم بارداري ام . از ديشب خونريزي خفيف و درد شكمي دارم ، دكتر رفتم گفت دهانه رحمت باز شده و جنين ضربان نداره .گفت دو سه ساعت راه برم اگه افتاد كه افتاد ، نيفتاد بيا ساكشن كنم . حالا بنظرتون چند روز توو خونه منتظر بمونم كه بيفته ؟ يا اينكه فردا برم ساكشن؟؟
متاسفم عزیزم ولی سعی کن ساکشن نکنی تو خونه تحرک داشته باش وقتی دهانه رحمت باز شده یعنی سقط میشه چیزایی ک باعث سقط میشن و بخور برقص بالا پایین بپر
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من خيلي ميترسم . اگه قرار به دفع بود ، تا الان بايد يه لخته اي چيزي ميومد ، من هيچي نميبينم ، فقط دل ...
چند روز صبرکن و تو این چندروز دمنوش هایی ک باعث سقط میشن زیاد بخور و برقص انشالله میاد اگا نیومد برو بیمارستان و با قرص سقط کن
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بيمارستان معرفي نامه پزشك ميخواد؟؟ يا همينجوري خودم ميتونم برم؟؟؟
ب دکترت بگو بنویسه بری بیمارستان