2777
2789
عنوان

سقط جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=144525207]نه یه هفته چه دردسری بشه بدن خودش دفع میکنه [/QUOTE دكترم پس چرا اصرار داشت كه امر ...

چه کثیف شدن دکترها من خودم دو بار با قرص تو خونه سقط کردم دکتر اصرار داشت بیا کورتاژ به خاطر پول میخواست رحمم و بتراشه داغون کنه 

راستش خودش توو مطب انجام ميده . مطبش خيلي مجهزه . منم ميترسم برم بيمارستان و منو كورتاژ كنن . از كور ...

ن من رفتم بیمارستان باقرص سقط کردم گفتن بقیا داری باید کورتاژ شی گفتن ن نمیخام امضا دادمو با رضایت خودم اومدم خونه زعفرون اینا خوردم تحرکمم زیاد کردم خداروشکر همش اومد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چه کثیف شدن دکترها من خودم دو بار با قرص تو خونه سقط کردم دکتر اصرار داشت بیا کورتاژ به خاطر پول میخ ...

من امروز بهش گفتم با قرص سقط نميشه؟؟ گفت الان قرص فايده اي نداره ، اذيتت ميكنه ، بايد حتما ساكشن بشي.منم ترسيدم نرفتم . گفت فردا بيا حتما

بله و مطمعنم که سقط شده الان خونریزی داری ؟ 

مثل پريود ميمونه خونريزيم . خون روشن . دستشويي كه ميرم چند قطره مياد . پد نوار بهداشتيم هم اونقدر كثيف نميشه . خيلي خونريزي كمي هست.بخاطر اينكه خونريزيم كمه ميترسم دفع نشه.