2777
2789
عنوان

سقط جنين

484 بازدید | 97 پست

دوستان من هفته هشتم بارداري ام . از ديشب خونريزي خفيف و درد شكمي دارم ، دكتر رفتم گفت دهانه رحمت باز شده و جنين ضربان نداره .گفت دو سه ساعت راه برم اگه افتاد كه افتاد ، نيفتاد بيا ساكشن كنم . حالا بنظرتون چند روز توو خونه منتظر بمونم كه بيفته ؟ يا اينكه فردا برم ساكشن؟؟

متاسفم عزیزم ولی سعی کن ساکشن نکنی تو خونه تحرک داشته باش وقتی دهانه رحمت باز شده یعنی سقط میشه چیزایی ک باعث سقط میشن و بخور برقص بالا پایین بپر

خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفم عزیزم ولی سعی کن ساکشن نکنی تو خونه تحرک داشته باش وقتی دهانه رحمت باز شده یعنی سقط میشه چیزا ...

من خيلي ميترسم . اگه قرار به دفع بود ، تا الان بايد يه لخته اي چيزي ميومد ، من هيچي نميبينم ، فقط دل درد شبيه پريود دارم

من خيلي ميترسم . اگه قرار به دفع بود ، تا الان بايد يه لخته اي چيزي ميومد ، من هيچي نميبينم ، فقط دل ...

چند روز صبرکن و تو این چندروز دمنوش هایی ک باعث سقط میشن زیاد بخور و برقص انشالله میاد اگا نیومد برو بیمارستان و با قرص سقط کن

خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

چند روز صبرکن و تو این چندروز دمنوش هایی ک باعث سقط میشن زیاد بخور و برقص انشالله میاد اگا نیومد برو ...

بيمارستان معرفي نامه پزشك ميخواد؟؟ يا همينجوري خودم ميتونم برم؟؟؟

بيمارستان معرفي نامه پزشك ميخواد؟؟ يا همينجوري خودم ميتونم برم؟؟؟

ب دکترت بگو بنویسه بری بیمارستان