دوستان من هفته هشتم بارداري ام . از ديشب خونريزي خفيف و درد شكمي دارم ، دكتر رفتم گفت دهانه رحمت باز شده و جنين ضربان نداره .گفت دو سه ساعت راه برم اگه افتاد كه افتاد ، نيفتاد بيا ساكشن كنم . حالا بنظرتون چند روز توو خونه منتظر بمونم كه بيفته ؟ يا اينكه فردا برم ساكشن؟؟
والا دکتر گفت قرصم اگه دوز مناسب مصرف نشه خودش اسیب میزنه. توخونه هم اگه خونریزیت زیاد شه میری تو کم ...
کورتاژ خیلی ضرر داره قرص هم ضرر داره ولی نه به اندازه یه کورتاژ و زیر سه ماه رو نباید کورتاژ کرد صد در صد شما قرص سرما خوردگی هم از میزان استاندارد بیشتر بخوری میری تو کما هر چی یه استانداردی داره
کورتاژ برو تو نت بزن چیه تا بفهمی چه بلایی سرت میارن و کورتاژ ماله جنین بزرگه که دست و پا داره میکنن داخل تیکه تیکه میکنن بچه رو در میارن مثلا یه تیکه دستشو میکشن یه تیکه ماشو جنین هشت ماهه کوچیکه و خودش دفع میشه
کورتاژ خیلی ضرر داره قرص هم ضرر داره ولی نه به اندازه یه کورتاژ و زیر سه ماه رو نباید کورتاژ کرد صد ...
برای من ۸ یا ۹ هفته ایست قلبی کرده بود از ۱۲ هفته فهمیدم..... کورتاژ اصلا ضرر نداره چندنفرو میسناسم بعدش باردار شدن و مشکلیم ندارن... تو همین سایتم هستن
زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!