2777
2789
عنوان

سقط جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 97 پست
پول نداشتم از خونه پرتمون کرد صاب خونه بیرون 

ببخشید یعنی به خاطر اینکه پول نداشتین خودتون سقط کردین؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خونه نداریم کجا بچه رو بیارم بزرگ کنم 

منم مستاجرم. بی پولی هم هست برای همه... والا من اگه میموند برام نگهش میداشتم... ولی نشد... بچه نداری؟الان کجا زندگی میکنی؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
بی پولی دیگه با آوارگی فرق داره عزیزم گوشه یه پارک باید بزرگش میکردم 

عزیزم خدا کمکت کنه حالتو درک میکنم.‌.. امیدوارم خدا گره از مشکلاتت باز کنه و از جایی برسونه برات که خودتم بمونی... از این به بعد تو دعاهام شمارو زودتراز خودم دعا میکنم اگه لایق باشم...

عزیزم خدا کمکت کنه حالتو درک میکنم.‌.. امیدوارم خدا گره از مشکلاتت باز کنه و از جایی برسونه برات که ...

عززززیزم تو بهترینی خواهر جانم 😍😍😍😍ممنونم ازت انشاالله دعا کن برام بخدا جفتمون هم کار میکنیم من اخه خرج مادرمم رو هم میدم بدبختی زیاد دارم 

عززززیزم تو بهترینی خواهر جانم 😍😍😍😍ممنونم ازت انشاالله دعا کن برام بخدا جفتمون هم کار میکنیم من ...

فدات شم عزیزم... انشااله تنت سالم باشه ودعای خیر مادرتون بدرقه راهت باشه... همین کافیه..‌ بعداز هرسختی یه اسانی هست مطمعن باش  

فدات شم عزیزم... انشااله تنت سالم باشه ودعای خیر مادرتون بدرقه راهت باشه... همین کافیه..‌ بعداز هرسخ ...

بعد اون هفت هشت ماه رابطه نداشتیم و من و شوهرم افسرده شدید بودیم خدا کمک کنه مرسی که برام دعا میکنی

بعد اون هفت هشت ماه رابطه نداشتیم و من و شوهرم افسرده شدید بودیم خدا کمک کنه مرسی که برام دعا میکنی

با تمام وجودم درکت میکنم... باور کن منم سختی زیاد کشیدم زیاد... ولی کم کم دارن تموم میشن اگه خدا بخواد... حتما لایق باشم هرروز دعات میکنم....

با تمام وجودم درکت میکنم... باور کن منم سختی زیاد کشیدم زیاد... ولی کم کم دارن تموم میشن اگه خدا بخو ...

ای جانم قوربون قلب پاکت بشم دعای کسی مثل تو حتما مستجاب میشه چون منو درک میکنی😍😍😍😍😍😍