2777
2789
در حد اینکه هرچندوقت یه بار دعوتشون کنی.... مناسبت هارو تبریک بگی..... زبون خوش داشته باشی، لبخند ...

رفت و امد دوست دارم ولی مزاحمت نه.

خودم به عنوان خواهرشوهر هیچوقت نشده بدون دعوت برم خونه‌ داداشم توی این همه سال هم دخالت نکردم هرحرفی‌ام زدن تحویل نگرفتم به نظرم اینا که بدجنس باشن باید نادیده گرفتنشون خیلی تاثیر بیشتری داره خودش خسته میشه بیخیالت میشه.

بعضی جاهام لازم هست تذکر داده بشه. ولی دعوا نه.

برای خانواده شوهرم از این عروسا که فضولی میکنن خوشم نمیاد خودش میاد همه چیزو تعریف میکنه. 

یک اخلاق خوبی که دارم وقت بحث و دعوا حرفای گذشته یا حرفایی که تو دوره خوب و خوش بشمون درددل کرده نمیزنم تو سرش. 

نه اتفاقا اینا پسر دوست نشدن که هیچ کلا یه قرونم خرج نکردن پشت سرمونم کلی حرف زدن و خیلی کارای دیگه ...

خب اونطوری رفتار میکردن که خرج نکنن

در کل برای خرج کردن از شوهرت باید توقع کنی نه خانواده‌اش

بنظرم پسر اگر به استقلال مالی رسیده باشه زنش اذیت نمیشه هیچوقت. هیچ خاطره بدی‌ام براش نمی‌مونه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اونطوری رفتار میکردن که خرج نکنن در کل برای خرج کردن از شوهرت باید توقع کنی نه خانواده‌اش بنظرم ...

خب خودشون کلی قول و وعده و وعید دادن که خرج میکنن و پولای شوهرم دست باباش بود اما باباش رفت زمین خرید به نام خودش

حالا تازه عذاب وجدان گرفته میخواد یه دنگ بزنه به نام من یه دنگ به اسم شوهرم

بخوره تو سرش

زیاد اونجا نمون اشتباهی که من می کردم مدام تعارف می کردن که شب رو هم بمونید گاهی اوقات تا دو سه روز ...

نه از این اخلاقای خر حمالی کردن برای کسی ندارم زیادم ادمی نیستم که صمیمی و قاطی بشم با کسی.

مهمونی دعوت کنن سر ساعت میرم دلیلی نداره جلوتر برم. ولی وقتیم برم شاید کمک کنم. دیگه نگاه نمیکنم ببینم خواهرشوهر یا جاری بلند شده یا نه چون شخصیت خودمو با بقیه مقایسه نمیکنم. یا حالت چشم و هم چشمی که اون بلند نشد من شدم. 

تو عقدم رسم نداریم خونه داماد بمونیم یا اون بمونه الحمدالله. 

دعوتم کنن با خانواده دعوت باید کنن. خانواده‌مون مذهبی هستن پدرم حساسن روی این چیزا اجازه نمیدن.

رفت و امد دوست دارم ولی مزاحمت نه. خودم به عنوان خواهرشوهر هیچوقت نشده بدون دعوت برم خونه‌ داداشم ت ...

خب منم عزیزم بدون دعوت نمیرم خونه ی مادر شوهرم 

اونم خودشو راحت کرده کلا اسمی از من نمیاره 

برامم مهم نیست 

چون همون سالی یه بارم ک میگه بیاید اونجا انقدر ادا و اطوار و متلک و اذیت میشم ک میگم ب جهنم ....هرچی نبینمشون بهتر

خب خودشون کلی قول و وعده و وعید دادن که خرج میکنن و پولای شوهرم دست باباش بود اما باباش رفت زمین خری ...

این از اشتباه شوهر شما بوده یا سیاستش عزیزم 

در کل وقتی پسری ازدواج میکنه بعضی مردا محتاط هستن که زنشونو بشناسن خودشون میدن دست خانواده‌شون اختیار مالشونو که ببین زن اهل زندگی هست یا نه. یا توقع نکنه به اسمش بخوره. حالا خیلی افسوس گذشته رو نخور.

خب اونطوری رفتار میکردن که خرج نکنن در کل برای خرج کردن از شوهرت باید توقع کنی نه خانواده‌اش بنظرم ...

حالا اگه خانواده شوهرت ازشوهر توقع داشته باشن دیگه واویلاست مثل شوهر من که قبل ازدواج خرج اونا میکرده اوایل ازدواج خواهرشورم انتظار داشت هدیه های گرونتر واسه مادرشوهرم ببریم 

خب منم عزیزم بدون دعوت نمیرم خونه ی مادر شوهرم  اونم خودشو راحت کرده کلا اسمی از من نمیاره&nbs ...

من هنوز برخوردی با اینا نداشتم فعلا دوره اشنایی میگذرونیم تا یکم اوضاع بهتر بشه رسمی بیان خواستگاری. 

من بیشتر مهمونی دادن دوست دارم تا مهمونی رفتن. البته راه دورم هستن. رفت و امد کمتر میشه مگر مسافرتی چیزی باشه که سه چهار روزه یا یک هفته‌ای باشه. 

راستی هیچ وقت هم تو خانواده خودت بد خانواده شوهرتو نگو که هر کی یه چیزی میگه آنتریکت میکنن بعدممکنه ...

اینو به شدت موافقم چون من تک دختر هستم خانواده‌ام خیلی حساس هستن روم. همیشه‌ام حتی به اشتباه طرفداری من رو میکنن.

نه از این اخلاقای خر حمالی کردن برای کسی ندارم زیادم ادمی نیستم که صمیمی و قاطی بشم با کسی. مهمونی ...

اگه حرفی یا کنایه ای زدن همیشه محترمانه جواب بده  نزار تو ذهنشون یه عروس تو سری خور جا بیافتی وگرنه همیشه از هر جایی اعصابشون خرد باشه سر تو خالی می کنند!!  

ولی وقتی جواب می دی یعنی داری حد و مرز هات مشخص می کنی!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
این از اشتباه شوهر شما بوده یا سیاستش عزیزم  در کل وقتی پسری ازدواج میکنه بعضی مردا محتاط هستن ...

نه ربطی به محتاط بودن نداره

قضاوت غلط نکن

شوهرم کلا هر چقدر در میاورده تو مجردی باباش ازش میگرفته میگفته واسه عروسیت پس انداز میکنم 

شوهرم خودش خیلی خیلی ازدستشون ناراحته

هرچیم به باباش میگفت پولمو بده خرج دارم باباش میگفت خب وام بگیر 

حالا اگه خانواده شوهرت ازشوهر توقع داشته باشن دیگه واویلاست مثل شوهر من که قبل ازدواج خرج اونا میکرد ...

اینجا باید همسرتون مدیریت میکردن. 

چند وقت پیش مادرشون اینا منزل جدید خریدن تهران میگفت میخوام برای این خونه‌شون لباسشویی جدید بخرم. فکر کنم میخواست ببینه اخلاق من چطوریه. هیچ حساسیتی نشون ندادم که چرا بخره یا نخره. گفتم خوبه بخر. بعد چند وقت که اسبابکشی کردن پرسیدم چه مارکی خریدی. گفت والا اون یکی شهرستان اوردن اینجا برادر بزرگش برای اونجا رفته لباسشویی و یخچال و اینا جدید خریده براشون. 

نه ربطی به محتاط بودن نداره قضاوت غلط نکن شوهرم کلا هر چقدر در میاورده تو مجردی باباش ازش میگرفته ...

خب عزیزم وقتی میدونسته برگشتی نداره اشتباه از شوهرت بوده که باز میداده دستشون.

مام دیدیم توی فامیل بعضی پدر و مادرا تیغ میزنن ولی بچه دیگه بهشون اعتماد نمیکنه پول بده. 

کمک کردن خوب هست ولی مرد باید خودش مدیریت داشته باشه مرد گنده که نیاز نداره پولشو بده دست یکی دیگه براش جمع کنه میذاشتش حساب خودش یا میزد تو کارش. 

من هنوز برخوردی با اینا نداشتم فعلا دوره اشنایی میگذرونیم تا یکم اوضاع بهتر بشه رسمی بیان خواستگاری. ...

خب عزیزم مهمونی دادن هم عالیه 

ولی بستگی داره چه جور ادمایی مهمونت باشن 

من مهمونی دفعه ی اول کلی تشریفات ب خرج دادم و سه روز کامل میدوییدم اینور اونور.....هزار جور غذا براشون درست کردم ....

اومدن و رفتن ،کلی پشتم حرف زدن گفتن این دختره پول پسر مارو داره حروم میکنه 

یه دفعه دیگه گفتمشون،یه غذا درست کردم.....مادرشوهر م ....تکون نمیخورد،هی به شوهرم میگفت بیا بشین تو کمک نکن،بعدم گفتن چرا اینو گذاشتی جلوی ما ،اونو نذاشتی، ،

اینجور مهمونام مطمعنی دوس داری😅😅😅😅😅😅

اگه حرفی یا کنایه ای زدن همیشه محترمانه جواب بده  نزار تو ذهنشون یه عروس تو سری خور جا بیافتی و ...

خودش بهم میگه خواهرش یکم اخلاقاش عجیب هست. مادرش بی‌زبون البته پسرا همه از مادرشون تعریف میکنن بعد میبینی ماشالله چه زبون و سیاستی دارن. 

ولی بهم گفته اگر کسی بهت چیزی گفت به خودم بگو چه مادرم چه خواهرم هرکی ناراحتت کرد. اما خودم از اخلاقای خبرکشی خوشم نمیاد بعد مدتی ممکنه از چشم طرف بیفتی بگه چه نق نقو هست. کلاً‌ خیلی جدی برخورد میکنم که رو نبینن بخوان تیکه بندازن. بندازن هم با لبخند و محدود کردنشون میگذرونم. چون از دهن به دهن گذاشتن خوشم نمیاد. 

خودمونم یک عروسی داریم همینطوری حسود و پروو هست به لباس تنتم کار داره و تیکه میندازه و حسادت میکنه. یک مدت هست زیاد محلش نمیدم توی جمع هستیم سلام علیک میکنم ولی حرفی نمیزنم باهاش. این شیوه راحت‌تر هست اعصاب ادمم خرد نمیشه. چون بعضیا کلاً‌ سادیسم دعوا کردن دارن.