2777
2789

ولله من خیلی باهاشون خوب بودم توتمام کارهاشون بدون نظر من انجام نمیدادن من از همه چیز کم نمیزاشتم تا دکتر بردن مادرشوهرم توحاملگی اوناهم قدردادن کارام بودن ولی وقتی پسرم بزرگ شد واذیت میکرد دیگه دوست نداشتن خونشون برم اگه هم جواب رفتاراشونومیدادم بدشون میومو الان فهمیدم دستت تاارنج عسل بکنی بی فایدست فقط کافیه یه بار توروشون وایسی یا کمک حالشون نباشی میشی شمر  پس درهد معمول باش الان هفته ای 1 بارمیرم بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاشون صمیمی نشو زیاد چون اگه از روی صمیمیت حرفی بزنی ممکنه به منظور بد بگیرن  از همون اول مث ...

خونه‌ی خودش جداست محل کارش یک شهر دیگه‌ست خانواده‌اش شهرستانن. 

در کل منظورم این هست چطوری رفتار کنیم مثل یک خانم باوقار نشون بدیم نه اینکه چاپلوسی بخوام کنم. 

این توقع بیجا رو خوب اومدی  کاش همه مث شما بودن👌

شما لطف داری

توی ایران چون وابستگی بچه ها به خانواده خیلی زیاده و یکی هم چون شرایط اقتصادی خیلی سخت شده ، دختر پسرا حتی خرجی خونشون رو هم توقع دارن خانواده ها بدن . خدایی چون شرایط اقتصادی خیلی خرابه اگه خانواده ها در توانشون باشه خیلی خوبه به بچه هاشون کمک کنن ولی اگه بکنن لطفشونه نه وظیفشون

ولله من خیلی باهاشون خوب بودم توتمام کارهاشون بدون نظر من انجام نمیدادن من از همه چیز کم نمیزاشتم تا ...

نه بنظرم در این حد خوب نیست مهر و محبت

منظورم حد اعتدال هست 

دیگه دکتر بردن مادرشوهر به عروس ربط نداره خودش دختر و پسر داره ببرنش

من همون دختری برای مادر خودم کنم بسه.

احترام چه مدلی مثلاً‌ خانواده‌اش نرمال هستن. خودشم پشت زن هست.

در حد اینکه هرچندوقت یه بار دعوتشون کنی....

مناسبت هارو تبریک بگی.....

زبون خوش داشته باشی، لبخند بزنی،محترمانه و باوقار رفتار کنی ....و در حد خودشون نه بیشتر بهشون بها بدی

خیلی سخت نیست عزیزم 

فقط راجع ب جزئیات زندگیت نه به کسی اطلاعاتی بده و نه زیاد اطلاعات بگیر ....رفت و آمد زیادم نداشته باش 

نه بابا الان آدمای خوبی شدن ولی تو عقد خیلی عن بودن برا همین دیگه حوصلشونو ندارم خود واقعیشونو اونجا ...

بعضی خانواده‌هام هستن تا قبل عقد کلاً‌ کار به پسره ندارن عقد که میشن تازه یادشون میفته پسری دارن و پسر دوست میشن. 

البته الحمدالله طرف من خودش حواسش هست به این چیزا که اختلاف پیش نیاره.

درسته چطوری باید برخورد کنیم؟ از روز اول چطور باشیم؟

زیاد اونجا نمون اشتباهی که من می کردم مدام تعارف می کردن که شب رو هم بمونید گاهی اوقات تا دو سه روز من نگه می داشتن اونجا!!  زیاد بمونی روها تو رو هم باز می شه!!

سعی کن تو همه مهمون هاشون شرکت نکنی تا اگه یه روز نتونستی یا نخواستی بری نبودت خیلی تو چشم نباشه و بعدش اذیتت نکنند!!

مهمونی هاشون نهایت یک ساعت قبل ظهر برو تا عادتشون نشه که عروس کلفت اونهاست!! و هر بار ازت انتظار داشته باشن که براشون بری و مهمون داری کنی!! 

زیاد درگیر فامیل و مهمون داری هاشون نباش چون یه روز اگه با خانواده شوهرت بحثت بشه همه طرف خانواده شوهر می گیرند و تنهات می زارم پس هیچ وقت از دل و جوون براشون مایه نزار چون اون موقع جگرت می سوزه !!!

در کل سعی کل سر و سنگین باشی و محترمانه بری و بیای و تو همه چیز اعتدال رعایت کنی!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
بعضی خانواده‌هام هستن تا قبل عقد کلاً‌ کار به پسره ندارن عقد که میشن تازه یادشون میفته پسری دارن و پ ...

نه اتفاقا اینا پسر دوست نشدن که هیچ کلا یه قرونم خرج نکردن پشت سرمونم کلی حرف زدن و خیلی کارای دیگه

دقیقا وقتی عروسی گرفتیم و تموم شد مهربون شدن

که مهربونیشون هیچ ارزشی نداره