2777
2789
خب عزیزم وقتی میدونسته برگشتی نداره اشتباه از شوهرت بوده که باز میداده دستشون. مام دیدیم توی فامیل ...

وقتی دید برنمیگردونن که دیگه بهشون نداد

وقتی مجرد بوده بهش میدادن وقتی ازدواج کرد دیگه بهش برنگردوندن 

متاسفانه شوهر منم میخواست مثلا بهش احترام بزاره ولی ضربه خورد

خب عزیزم مهمونی دادن هم عالیه  ولی بستگی داره چه جور ادمایی مهمونت باشن  من مهمونی دفعه ...

مهمون حبیب خداست. نه افراط خوبه نه تفریط. نه به اون شوری شور نه به این بی‌نمکی. شما رویه خودت باید داشته باشی سبک خودت انجام میدادی از اول تا اخر. تا اونام عادت کنن به مدل تو. پول شوهرت خرج کردن به خودت ربط داره ربطی به مادرشوهر نداره یا خانواده شوهر. وقتی هی رنگ عوض کنی با هر حرفشون به خودشون اجازه میدن عین عروسک دستت بگیرن. این چیزا باید بین زن و شوهر باشه شوهر ادم اگر ناراضی باشه از خرج کردن زنش خودش زبون داره حرف بزنه نیاز به وکیل وصی ندارن مردا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس خوب معنی نداره اصلا چرا باید تلاش کنیم تو دل خانواده شوهر جا باز کنیم؟ من کاملا خودمم . گاهی در مقابل حرف غلطشون می ایستم گاهی بهشون پیشنهادهای خوب میدم گاهی کمک فکری یا کاری بهشون میدم . زیر بار یک کلمه حرف زور با توقع الکی یا احترام بیش از حد هم نمیرم تو خانواده شوهرم خواهر بزرگش حرف میزنه بقیه صداشون در نمیاد هرچی اون بگه باید همه بگن چشم ولی من زیر بار نرفتم الان بقیه هم یکی یکی دارن یاد میگیرن و باج بهش نمیدن 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
خودش بهم میگه خواهرش یکم اخلاقاش عجیب هست. مادرش بی‌زبون البته پسرا همه از مادرشون تعریف میکنن بعد م ...

اگه خودت می تونی جواب بدی که چه بهتر   ولی اگه یه جایی دیدی یه نفر داره دیگه شورش درمیاره به شوهرت بگو  بهتر از اینه که از همه جا بی خبر باشه!!  یه روز اگه دعوایی شد تعجب نکنه که همچی که خوب و گلستون بود چرا یکدفعه زن من قاطی کرد!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
اگه خودت می تونی جواب بدی که چه بهتر   ولی اگه یه جایی دیدی یه نفر داره دیگه شورش درمیاره به شو ...

ما یک اخلاقی که داریم همه چیزو صادقانه بهم میگیم. هرچیزی باشه. سواستفاده ام نمیکنیم از این اخلاق. یکی دوبار پیش اومده که توی دعوا حرفی از قبل توی دلش بوده گفته. که همونجا بهش تذکر دادم توی بحثی که الان داریم حرف گذشته رو نزن چون دعوا بیشتر میشه. هر حرفی داشتی همون موقع میزدی یا یک تایم دیگه بگو. بعد گفته نمیخواستم ناراحتت کنم اون موقع. گفتم خب الان بیشتر ناراحتم میکنی چون برداشت غلط داشتی این همه مدتم ذهنتو الکی درگیر کرده بوده. خودش قانع شده. 

میدونی میخوام طوری رفتار کنم که روشون اونقدر باز نشه اجازه گستاخی ببینن و تیکه بخوان بندازن. ولی رفت و آمدم خیلی دوست دارم. چون افسرده میشم تنها باشم. مهمون بازی خوشم میاد. 

ما یک اخلاقی که داریم همه چیزو صادقانه بهم میگیم. هرچیزی باشه. سواستفاده ام نمیکنیم از این اخلاق. یک ...

منم چون مهمونی دوست داشتم سعی می کردم زیاد جواب ندم تا رابطه ها به هم نریزه با خودم می گفتم اگه جواب حرف هاشون ندم و به شوهرم نگم انگار که این حرف یا رفتار بد وجود نداشته!!  رابطه به خوبی ادامه پیدا می کنه!!

اما بالاخره هر حرفی تاثیرش روم می زاشت و من ازشون سردتر می شدم و اونها وقیح تر!!  سوهرمم از همه جا بی خبر بود چون فکر می کردم اگه کارهاشون به شوهرم بگم درست نیست و خبرچینی کردم و بد خانواده اش پیش شوهرم گفتم!!    بعد تازه شوهرم با من بد شده بود که تو چرا زیاد دلت نمی خواد بیای خونه خانواده من چرا باهاشون سردی!!   بالاخره یه روز دعوامون شد   بعد که امدیم خونه شروع کردم کارهایی که تو این مدت باهام کرده بودن برای شوهرم گفتم   شوهرم همین طور مونده بود می گفت تو چرا زودتر این کارها را به من نگفتی!!! 

الانم دیگه ازشون سرد شدم چون حس می کنم چندین سال اذیتم کردن که هیچ جوره نمی شه اون روزها برام جبران بشه و وقتی اونجا می رم تموم کارهای بدشون میاد تو ذهنم!!   اصلا دیگه نمی تونم باهاشون صمیمی باشم!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
چون خسته شدم از اینکه از خودم گذشتم تا دوستم داشته باشن دوست دارم برا خودم زندگی کنم ن نظره بقیه

شاید اگه تغییر کنی فکر کنن ازدشمنیه یا ازچیزی ناراحتی.بقول یه حکیم تمام دوستی وخوبیت را عرضه نکن چون اگر اندکی تغییر کردی تورا دشمن خواهد پنداشت

منم چون مهمونی دوست داشتم سعی می کردم زیاد جواب ندم تا رابطه ها به هم نریزه با خودم می گفتم اگه جواب ...

نه منظورم این نیست که کلاً‌ هیچی نگم. رفت و امدم معقول انجام میدم افراطی بودن تو هیچی خوب نیست ادم خسته میشه توقعاتم بالا میره. البته ادمی‌ام هستم که ببینم یکی بی‌ادبی بهم کنه یا گستاخی کنه محترمانه بشورمش. اما تا جایی که بتونم رعایت میکنم همچین اتفاقی نیفته. اگرم ناراحت بشم از چیزی با حالت تنش‌زا نمیگم میگم مثلاً‌ این صحبت رو کرد فلانی من همچین حس بدی از حرفش گرفتم برو باهاش صحبت کن شاید منظورش این نبوده باشه. که اگرم منظورش چیز بدی باشه خودش از خجالتشون در بیاد. 

شاید اگه تغییر کنی فکر کنن ازدشمنیه یا ازچیزی ناراحتی.بقول یه حکیم تمام دوستی وخوبیت را عرضه نکن چون ...

تاکی فکر کردنه اونا رو اولویته زندگیم قرار بدم؟دیگه دارن فک میکنن احمقم از خوبی کردنام

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
تاکی فکر کردنه اونا رو اولویته زندگیم قرار بدم؟دیگه دارن فک میکنن احمقم از خوبی کردنام

به فکرنی نی باش سرتو باهش گرم میکنی دیگه برا کس دیگه وقت پیدانمیکنی.حتما بچه اولته.اخه منم بچم اومد فکرامو عوض کردم

به فکرنی نی باش سرتو باهش گرم میکنی دیگه برا کس دیگه وقت پیدانمیکنی.حتما بچه اولته.اخه منم بچم اومد ...

منم دارم همین کارو میکنم اونوقت با اومدنش اونام فکره بد نمیکنن میگن سرگرمه بچشه

😍سلامتی فندقم صلواااات😍