از الان میگه بدنیا ک اومد هرلباسی گفتم باید بپوشونی و حتی مدل موهاشم ب سلیقه ی من باشه،مثل جاریت نشی ک زبون دراز بود!!!منم گفتم اونم زبون دراز نیوده بچه ی خودش بوده اختیارشو داشته،کلی ام ناراحت شد از حرفم😲،شما چطوری دخالت ها رو تحمل میکردین
من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
بهترین جوابو دادی زنیکه بی تربیت هرچی گف کار خودتو بکن
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوب گفتی ها ولی کاش در ادامش اینم میگفتی ک میخوام زجر بکشم به بچه بیارم ک با ذوق خودم درستش کنم ما ک خودت بچه داشتی سر همونا سلیقه بکاربردی این ذوقو از من نگیر منم سلیفه دارم
اتفاقا بر عکس پدرشوهرمن تو دعواهای منو شوهرم دخالت میکنه همش تویه ساختمونیم و صدا راحت میره خونشون تا دعوامون میشه بدو میاد پایین فوش و دری وری بار من میکنه
میشه برای واقعی شدن تیکر بارداریم یه صلوات بفرستین🙏🙏
وای چ ترسناک حرف میزنه . فکر کنم راه سختی در پیش داری حسابی کنترل داشته باش رو همه چی
خیلی سخت،ی هفته س سر اسمش دعوا داریم
من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا