2777
2789
عنوان

دخالتای مادرشوهر در بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که خونشون داشتند میساختند بعدم گفت پول ندارم اجاره بدم چاره چی بود الانم ک انقدددر گرون شده

بخداشوهره من کارگره حقوقش وزارت کاریه پدرشوهرم هرچی گفت بیایید بالا نرفتمممم

سه سال اجاره نشستم ازهمه چی زدممممممممم تایه خونه کوچیک خریدم امسال اینحوری دیگه کسی حق دخالت نداره

خیلی سخت،ی هفته س سر اسمش دعوا داریم

اگه شوهرت طرف تو نباشه مطمئن باش اختیار همه چیزش دست میگیره 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
یکی از فامیلای دور ما خونه مادرشوهرش میشینه بیچاره از وقتی بچه اش به دنیا اومد مادرشوهره بچه رو از ع ...

بیخود بچه م شده با کتک و دعوا نمیزارم اینطوری وابسته بشه

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
فکر کنم ماهایی که با مادرشوهر تو یه خونه ایم اختیار بچه مون از دستمون میره    

دختر من خدا روشکر مامانیه بعد من بیشتر میرم خونه بابام خونه هم باشم پیش مادر شوهرم زیاد نمیمونه ولی اون به خاطر این که اینو نگه داره پیش خودش میبره کوچه مغازه 

منم مادرشوهرم گیر داده باید من اسمه بچتو انتخاب کنم😞حالا که باردارم اصلااااا بهم کمک نکرده بااینک استراحت بودم ن اومد کمکم ن ی شکلات دستش گرفته اومده ماه ب ماه بیاد ی سر بزنه و بره همه کارام با مامانمه چقد بهم رسیده حالا این نکبت میگ من باید اسمشو بذارم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
منم مادرشوهرم گیر داده باید من اسمه بچتو انتخاب کنم😞

کوتاه نیا اصلا،بعدا پشیمون میشی

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
دختر من خدا روشکر مامانیه بعد من بیشتر میرم خونه بابام خونه هم باشم پیش مادر شوهرم زیاد نمیمونه ولی ...

من از مامانم دورم ماهی بکبار اگه بتونم برم ..مهلومه عادت میکنه بهشون

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
من از مامانم دورم ماهی بکبار اگه بتونم برم ..مهلومه عادت میکنه بهشون

من یه روز درمیون میرم خونه مامانم اگه ۲ روز پشت هم بمونم خونه انقد مادرشوهرم میاد خونمون میره دیونه میشم حالا پادردم داره ها هر دیقه بالاس من جای اون بودم جا مینداختم فقط میخوابیدم به زور راه میره 

کوتاه نیا اصلا،بعدا پشیمون میشی

منم گفتم نه ماه من سختیشو بکشم بقیه اسم بذارن،بذار بگه من اخر اسمه مورد علاقمو میذارم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚