2821
2789
عنوان

جن (کمک،)

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 312 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعد اتیش گرفت گاز پیکنیکی بدون نشتی ک تا قبلش سالم بود اتیش گرفت جلوی در خروج بود سه متر بود ارتفاعش ...

رفتم روی همون پاگرد تو خونه اون لحظه انگار داشت اینده رو نشون میداد ..که اتیش منفجر میشه و میزنه تو صورت خانوادم تک تک داشتم میدیدم یهو دستو پام شل شد افتادم...تونستن اتیشو خاموش کنن.بعد خاموش شدن جلوی پرده انگار کسی بود و پرده تکون میخورد در صورتی ک اون زمان تابستون بود و خونه های تبریزی کولر ندارن بعد که گفتم عمومو داداشمم تایید کردن که تکون خوردن اون غیرعادی بود...خیلی صحنه وحشتناکی بود

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی
پشمامممممم منم ی سینی خریدم فرداش قیافش عوض شد جز شوهرم که دیده بود کسی باورم نکرد

متاسفانه منم کسی حرفامو باور نمیکنه الان که میگم از ترس موهای بدنم سیخ شده 

من شک کردم کسی تو خونست به جز منو شوهرم ولی شوهرم باورم نمیکرد یه وقتایی گوشیم شارژش پر بود شبا ولی صبحا نگاه میکردم میدیدم شارژش خالی شده

اومدم شب موقع خواب رو گوشیم یه برنامه نصب کردم که هرکس رمز گوشیمو بزنه گوشیم ازش عکس میگرفت 

گرفتم خوابیدم صبح پاشدم گوشیمو چک کردم دیدم یه تیکه از سر  یه نفر تو عکس افتاده ساعتشو چک کردم واسه ۸صبح بود شوهرمم ۷صبح رفته بود سرکار پس اون سر کی بود تو عکس؟؟ 😥😥😥😥

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
اگه خوب جن خوبیه که اشکال نداره😁 نمیشه یه چند تا سوال راجع به آینده ازش بپرسی؟؟🤨🤨

ببین جن خوبم دردسر داره تو وجود ما این همه نیرو نیست که وجودشونو تحمل کنیم

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی
اگه خوب جن خوبیه که اشکال نداره😁 نمیشه یه چند تا سوال راجع به آینده ازش بپرسی؟؟🤨🤨

😨

حس ششمم از بچگی قوی بود همیشه درست در میاد گاهی هم جلوتر رو میبینم بده همین ترسیده بودم ولی این یارو که جدیدم احساسش میکنم خیلی ترسوندن

خیلی عوضی دوست عزیز😑قلبم گرفت 

خواهش میکنم عوضی بودن از خودتونه😂

خب چرا میای تاپیک جن

نکنه انتظار داری فرشته ببینی😈

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم واقعا بعضیاشون تو دنیای واقعی وجود دارن

پذیرشش من را اذیت نمی کنه خودتون را اذیت می کنه 

این جور وقت ها یه آهنگ بذارید و برقصید 

امتحان کنید اگر با بی توجهی از بین رفت زاییده تخیلتونه وگرنه می تونید از ابعاد دیگه بررسی‌ کنید 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»