2821
2789
عنوان

جن (کمک،)

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 312 پست

یه بار عروسی عموم بود رفتیم تبریز ..

شب بعد عروسی همه دعوت شدیم به خونه های قدیمی تبریز ...من تا نشستم جلوی راهرو بودم ...حس کردم یکی صدام کرد و سرم رفت سمت پاگرد بین اول و دوم  که معلوم بود اروم انگار یه چیزی اومد پایین از طبقه من همون لحظه به مامانم گفتم گفت از بس فیلم ترسناک دیدی خل شدی

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من سوال دارم  همش از کنار یه باد خنک رد میشه در صورتی که تمام پنجره ها بستست  یا وسایلم ...

پشمامممممم

منم ی سینی خریدم فرداش قیافش عوض شد جز شوهرم که دیده بود کسی باورم نکرد

به قران که میگفت دیده  چون خواهرم رو با دست سوخته دید فرداش سوخته اومد یا منو دید که دعوا کردم ...

این ربطی به جن نداره 

الان یادم نمیاد اسم این پدیده چیه ولی ربطی به جن نداره یه توانایی دیگه بوده که می تونستند وقایع از قبل از وقوع ببینند 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
مرسی فقط چیز دیگه نمیشه؟حساسیت دارم

یروز خواستی بری بیرون چندقطره کم بریز چندجا زیرفرش اینا تابرگردی بوش میپره اتفاقامنم حساسیت دارم اینجوری بوش زودترمیپره ولی اثرش میمونه والا راهی دیگه بلد نیستم 

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
این ربطی به جن نداره  الان یادم نمیاد ایم این پدیده چیه ولی ربطی به جن نداره یه توانایی دیگع ب ...

هرچی که مامانم میدید منم میبینم 

ی مرد با لباس سبز تو بارداری کمکش میکرده می گفت شبیه بابا نوعل با لباس سبز بود 

من سوال دارم  همش از کنارم یه باد خنک رد میشه در صورتی که تمام پنجره ها بستست  یا وسایلم ...

حن زده ای دختر علایمت خیلی قویییههههه

یه بار عروسی عموم بود رفتیم تبریز .. شب بعد عروسی همه دعوت شدیم به خونه های قدیمی تبریز ...من تا نش ...

بعد اتیش گرفت گاز پیکنیکی بدون نشتی ک تا قبلش سالم بود اتیش گرفت جلوی در خروج بود سه متر بود ارتفاعش میخورد به درو دیوار 

یه بار عروسی عموم بود رفتیم تبریز .. شب بعد عروسی همه دعوت شدیم به خونه های قدیمی تبریز ...من تا نش ...

منم ۶ سالم بود صدای ی مردی رو از کانال کولر می شنیدم که اسممو فریاد میزد

مرسی خواهر

فداتشم راستی میگن خونه ای که حیوون ایناباشه ام دورمیشن الان یادم اومد خودم چندمدل حیوون خونگی دارم حالا شمام پرنده ای چیزی که دوس دارین نگه دارین بهتره 

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
2824
2823
2791
2779
2792