2777
2789
منظورت چیه الان؟؟؟ این حرکاتو نکنین خواهشا به خودتون توهین میکنین با این کارا چون خیلی ها دارن میبین ...

اوووووووو چى شده😐

به منم بيگينننننننننن

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
منظورت چیه الان؟؟؟ این حرکاتو نکنین خواهشا به خودتون توهین میکنین با این کارا چون خیلی ها دارن میبین ...

گفتم بهتره هرکی ب کار خودش باشع انقدم درباره ترکا نظر نده 

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همتوووون خیلی زشتید چون من ندیدمتون😭

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...
من براتون بيس ميزنم تا همه تونو برقصونم خوبه؟؟؟؟؟😂

امشب ک مست مستم دست و پای غمممم رو بستم از من نپرس کی هستم💃💃💃💃💃💃💃

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
واسه همین بیشعور بازیاتونه ک میگن فارسی بنویسین تربیت نداری تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سنه ننه 

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
آخه الانم داشت میرفت بیرون گفتم امین اونم اینو گفت،کلا زیاد ازاین کلمه استفاده میکنه😳😳😂😂

به به 😂

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
بزن بزن  جوووووننن 💃💃🕺🕺💃💃

دخت بندر نازه والاااااا همه گى بگين ماشالا موهاى طلايى داره😂😍تو چشاش يه حالى داره

دادادان💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

هله دان دان دان💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
امشب ک مست مستم دست و پای غمممم رو بستم از من نپرس کی هستم💃💃💃💃💃💃💃

امشب كع لوووووله لووووووولم از من نپررررس كى هستم💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻