2777
2789

سلام خوبین؟

بچه ها من امروز با کلی ترس و لرز رفتم دفتر پیشخوان و احراز هویت شدم و کد بورسی گرفتم

پیش خودم فک میکردم دیگه تموم شد و الان میتونم برم توی بورس سهام EFT کع خریدم رو بفروشم

ولی تازه فهمیدم که اون کد بورسی که گرفتم انگار تا وقتی توی یه کارگزاری ثبت نام نکنم نمیتونم ازش استفاده کنم و وارد بازار بورس بشم

پیکار کنم الان؟ باز باید پاشم برم دفتر پیشخوان؟؟؟

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از یک هفته برات کد معاملاتی میاد و کد کاربری وبعد میتونی وارد بورس بشی دفتر پیشخوان نمیخواد بری

کد معاملاتی گرفتم !

کارگزاری ثبت نام نکردم!

نوشته تا ثبت نام نکنی و یوزر پس ازشون نگیری نمیتونی توی بورس خرید فروش انجام بدی

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
شما کی ثبت نام کردی

امرووزز

میدونی باید چیکار کنم؟

امرووزز میدونی باید چیکار کنم؟

نه اون کدی که دست شماست و رمز عبوری که داری نمیتونی ثبت نام کنی 

باید منتظر یک کد کاربری و کد معاملاتی باشی اون بعداز میتونی بری ثبت نام کنی و خرید بورس  انجام بدی 

[QUOTE=143747856]امرووزز میدونی باید چیکار کنم؟

همونجا میگفتید تا اهراز هویت کارگزاری هم انجام بدن براتون و بعد از 1 هفته کد بورسی و رمز عبور براتون پیامک میشه و میتونید در بازار سرمایه معامله کنید

فقط کارگزاری اگاه رو انتخاب نکنید که افتضاح هست 

[QUOTE=143747856]امرووزز میدونی باید چیکار کنم؟ همونجا میگفتید تا اهراز هویت کارگزاری هم انجام بدن ...

ممنونم   

پس یبار دیگه باید برم دفتر پیشخوان!

یه پیامک واسم اومده نوشته کد معملاتی شما در بورس ، بعد سه تا حرف اول فامیلیمه و چنتا عدد

نه اون کدی که دست شماست و رمز عبوری که داری نمیتونی ثبت نام کنی  باید منتظر یک کد کاربری و کد ...

یه پیامک واسم اومد توش نوشته کد معاملاتی شما که چنتا حرف اول اسممه با چنتا عدد