2777
2789
عنوان

پوست صورت

163 بازدید | 15 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان من 19سالمه پوست صورتم خیلی بده😔 خیلی ناراحتم و خیلی گریه میکنم تو رو خدا راهنماییم کنید . صورتم جوش و جای جوش داره نمیدونم چیکار کنم روشها زیادی رو امتحان کردم ماسک خونگی و...اما تاثیر نداشت پوست صورتم خیلی زبر و پوسته پوسته چون سرکه زدم . نمیدونم چیکار کنم خیلی خجالت میکشم بیرون برم و مجبور هستم که تا 10 روز برم کلاس نمیدونم چطوری برم خیلی خجالت میکشم تو رو خذا راهنماییم کنید همش دارم گریه میکنم. راهی هست که لکها برن؟ لیزر و مزو اگه انجام بدم خوب میشم خیلی ذهنم درگیره اصلا نمیتونم شاد باشم واقعا

جای جوشات در چه حدیه؟

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده و اینکه کلا درخواست دوستی به هیچکس نمیدم احیانا درخواستی از طرف من دیدید حتما دستم خورده اگه شما زودتر از خودم متوجه شدید لطفا بگید لغو کنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من خودم یه مدت انواع روتین ها و آبرسان های خوب و استفاده کردم ولی چون پوستم حساسه جوش میزدم تا یکبار صورتم کلا ریخت بیرون از شدت جوش وای خیلی بد بود هرکاری کردم جواب نمیداد تا اینکه تصمیم گرفتم خیار و برش بزنم میذاشتم تو فریزر یخ که میزد به صورت دورانی میآوردم خیلی آروم رو صورتم بعد از چند روز قرمزی و التهابشون خوب شد خداروشکر ولی جای جوش قهوه ای هم که سطحیه ولش کنی خودش میره اونایی که چال دارن باید بری دکتر براشون

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده و اینکه کلا درخواست دوستی به هیچکس نمیدم احیانا درخواستی از طرف من دیدید حتما دستم خورده اگه شما زودتر از خودم متوجه شدید لطفا بگید لغو کنم

برو متخصص داخلی یه ازمایش برات بنویسه علت جوش زدنت و بفهمی .از کبد یا هورمون هات باشه فقط با دارو خوب میشه.درکنار دارو روتین پوستی داشته باش(شوینده.مرطوب کننده .ضدافتاب)مناسب نوع پوستت.اگه نمیدونی چیا بگیری هم میتونی بری دکتر پوست برات بنویسه.سرکه و این چیزا هم اصلا نزن.روبالشیت و تند تند بشور.شیرینی و فست فود و به حداقل برسون.اب زیاد بخور.و میوه و سبزیجات.جوشات و دستکاری نکن .گوشیت و هرروز با الکل ضدعفونی کن.یه مدت هم ارایش نکن کرم پودر مثلا نزن.بعد که جوشات درمان شد برای جای جوش درکنار روتینت که هرروز باید انجام بدی سرم زغالی گارنیر بگیر از جای معتبر که اصل باشه.لایه بردار.ضد لک و ضدجوشه.اگه اینو نتونستی سرم ویتامین سی هم خوبه اگه بهش حساسیت نداری

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
روم نمیشه برم بیرون واقعا😔

منم خودم جوشام وحشتناک بود ولی بهترین کار اینه که هیچ چیزی برای بهتر شدنشون به صورتت نزنی چون احتمال داره پوستت نسبت به یه محصولی حساسیت نشون بده تجربه خودم اینو میگه.

ولش کنی خودش خوب میشه اگرم میخوای استفاده کنی مثلا از چیزایی مثل خیار که شیمیایی نیستن استفاده کن

منم خودم جوشام وحشتناک بود ولی بهترین کار اینه که هیچ چیزی برای بهتر شدنشون به صورتت نزنی چون احتمال ...

اره واقعا سرکه زدم پوستم خشک خشک شد خیلی افتضاح شده زبر شده نمیدونم چطوری فردا برم کلاس

اره واقعا سرکه زدم پوستم خشک خشک شد خیلی افتضاح شده زبر شده نمیدونم چطوری فردا برم کلاس

ععزیزم سرکه چجوری زدی اون اسیدیه پوست معلومه خشک میکنه و میسوزه یکم مرطوب کننده بزن که پوستت دوباره یکم چربی بگیره

ععزیزم سرکه چجوری زدی اون اسیدیه پوست معلومه خشک میکنه و میسوزه یکم مرطوب کننده بزن که پوستت دوباره ...

😔خیلی بد شده نرم کننده زدم فایده نداره خیلی خشکه زبر زبر فردام باید برم کلاس بنظرت کرمپودر بزنم؟

😔خیلی بد شده نرم کننده زدم فایده نداره خیلی خشکه زبر زبر فردام باید برم کلاس بنظرت کرمپودر بزنم؟

نه عزیزم کرم پودر جوشات و بدتر میکنه

طبیعیه این سرکه چربی پوستت از بین برده یکی دوروز طول میکشه که ترمیم شه تند تند مرطوب کننده بزن ولی هربار که میزنی خیلی نزن که رطوبت پوستت برگرده