2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287802 بازدید | 36895 پست
فدااات بشم من ممنوووونم ازت فاطمه جووووونم  💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 ...

خدا نکنه گلم😘😘😘😘😘

برای آخرین بار هنوز جایگزین هستی جوونه،،دور جدید خودتی...پس خودت تحویل خودت😂😂😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام گلم😘 باشه.....فردا وزن کشی ک کردی اینجور بهم بگو👇🏻👇🏻 وزن شروع...وزن الان...وزن هفته قبل. ...

وزن#  

وزن اولیه           ۹۶ 

وزن هفته قبل    ⚪

وزن الان        ۸۷

وزن هدف          ۷۰

چالش#  

وزن شروع چالش       ۹۵

وزن الان                   ۸۷  

کاهش چالش             ۸

هدف                        ۷۰

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکردم یه جور دیگه ای لهنتی    

شبیه اون عکس دیشبیه 😂😂 همونی که پایین بود 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

🎉🎉🎉🎉پایان جالش🎉🎉🎉🎉پرونده این چالشم بستیم

خوووووو

اهاااا

اوممممم

برید کنار زنِ ناصر اومده به غیر از سوگولی سبیلوو🤣🤣🤣

وزن شروع  اول ۶۴

شروع چالش ۶۰

وزن هفته پیش ۵۴/۵۰۰

وزن الان ۵۴/۳۰۰

کاهش چالشی:  شما ۶ کیلو رند حساب کن، خیرشوو ببینید..😁

ان شاالله تو چالش بعدی به عدد ۵۳🏆 میرسم🤩

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره دیگه اونموقع چون یهو تغییرکردم بنظرشون بدبود الان همه میگن چیکار کنیم لاغر بشیم 😬😬 ۳۳ 

عزیزم

کمتر بهت میخوره

ایشالا همیشه سالم باشی عزیزم  

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 🎉🎉🎉🎉پایان جالش🎉🎉🎉🎉پرونده این چالشم بستیم خوووووو اهااا ...

😂😂😂👍🏼 

دمت گرررم سوگلی  😘😘♥️♥️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم کمتر بهت میخوره ایشالا همیشه سالم باشی عزیزم    

قربونت عشقم سلامت باشی 😘♥️

@سمیه1396    سلام عزیزم😘😘 وزن شروع.  وزن هفته قبل.    وزن امروز. &n ...

سلام گلم🌸

به به ، به تو میگن یه رژیمی نمونه👏👏👏👏👏

عالییی بودی دختر💪💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام‌ عزیزم . وزن اولیه ۷۹/۱۰۰ وزن هفته قبل ۷۵/۲۰۰ وزن این هفته ۷۵/۲۰۰. وزن هدف ۶۰ . ‌‌ وزن ...

اشکال نداره عزیزم‌ آهسته و‌پیوسته خیلی بهتره و ماندگار 

من از اول هفته نبودم باهات عشقم شایستی متابولیسمت پایین اومده باشه که اصلاا مهم نی باهمدیکه ردیفش میکنیم 

باز این خوبه که ثابت بودی و اضاف نکردی پس جشن میگیریییییییییم😍😍😍😍😍😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
گفتم از این آهنیاش تو راه بخر و بیا،،نخریدی نیا خونه😂😂😂😂😂 همه لباساشم اتو کشیدم آماده😂😂😂

😂😂😂👍🏼 

افرین