2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287934 بازدید | 36895 پست
 به مناسبت چالش جدید،  یه دستی، به  سر و روم کشیدم... موهام را هم لخت کردم ، شدم ای ...

ای جااانم موی لختتم قشنگههه💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂😂😂💝

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام🌼🌼🌼چشمت بی بلاگلم 💙

ببخشید میخواستم بدون اولین روزی که چالش ۸۶ روزه شروع شده چه روزی هست من نمیدونم اون موقع چه وزنی بودم اگه اوایلی باشه که من رژیم شروع کردم همون حدودای وزن اولیه هست فکر کنم من چند روزی بود که عضو شدم چالش گذاشتن 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
😁😁

دیانا توروخدا چالش جدید چیه 

من نمیدونم😟😟

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مجاز و‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۷۰۰

—————————-

۴ روووووز مونده به اتمام چالش زیبایی💃💃💃

هر شروعی پایانی دارد... چه خوبه که تو‌ پایانه ها ، حالِ دلمون خوب باشه😊 

@sepiiiiiideh  ‍ ‍   سلام‌گلم🌸 خوبی؟ امروز نبودی، یا من ندیدمت🧐

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ي ارايشگاه با هم رفتيم مدل ديگه بلد نبود مث هم در اورد🤪

😂😂😂😂😂😂

جفتمون عروس وی عای پی بودیم.....

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چيز عجيبي نيست گلم همين روال تاپيكه  فقط عضو گيري انجام ميشه دوباره  همين  ريلكس ...

هوووووف بزار نفس عمیق بکشم‌🌬🌬🌬

استرسی شدم یه آن😂😂😂

من صبح تاپیک‌بودم‌ ندیدم هیچی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

ای جااانم موی لختتم قشنگههه💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂😂😂💝

😂😂😂مرسی .... 

قربونت عشقم خدارو شکر 😍😍😘😘😘♥️♥️♥️

😍😍😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
داماد كه يكي نيست خدارو شكر؟؟؟؟؟🤔🤔 😂😂😂

تو روحه دشمنت دختر 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هوووووف بزار نفس عمیق بکشم‌🌬🌬🌬 استرسی شدم یه آن😂😂😂 من صبح تاپیک‌بودم‌ ندیدم هیچی 🤦🏻‍♀️🤦🏻 ...

اول مهر تاپيك جديد باز ميشه

دفتر و مداداتون رو اماده كنيد

كيف ها رو هم بندازيد رو دوشتون ك رفتيم🤪