2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288700 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم کارت حرف نداره آفرین💛💛💛💛💛

عشق منیییی💝💝💝💝❤️❤️❤️♥️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
بین ۱۵ الی ۲۰ تاس که من همون ۲۰ تا حساب میکنم!

سلام

گزارش امروزم گلم

ورزشها100عدددرازنشس+100شنادیواری روی پنجه+50چرخش روسی+نیم ساعت حلقه+4دقه پلانک

شام مهمونی بودم یه15تایی زدم بالا

مجازم980

مصرفی987

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
نازگلم خوبه خداروشکر دهمین دندونش داره در میاد حرف زدنو شروع کرده، از صبح که بیدار میشه به سبک خود ...

ای جون دلم پس حسابی شیرین عسل شده 😍😍😍😍😘😘♥️

برسام دوتا دندون پایین و راحت در آورد یهو چهار تا دندون همزمان از بالا درومد بچم تب کردکلی اذیت شد الان خیلییی وابسته شده به من یکمم جیییغ جیغو شده 😫 ما فعلا در حال سرویس شدنیم 😂😂

ایشالا زود کارتون درست بشه عزیزم 

بهمون سر بزن دلمون تنگ میشه 😍😍 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
آره اینجا واقعا انگیزه میده به آدم  از همین فردا شروع کنیم

باشه

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
سلام بروی ماهت عزیزم😘 نوش جونت...اما چرا اینقدر پر کربووووو😲😲😲 صبح نان..ظهر پلو..شب هم کوکو هم ...

سلام عزیزم امروز برنامم بهتر بود 

صبحانه نان و پنیر و چای و عسل ۱۹۰ کالری 

ناهار کوکو سیب زمینی خالی۳۰۰ کالری 

شام ۱۰۰ تا ماهی ۱۰۰ تا پلو ۲۹۲ کالری 

میان وعده هلو و گلابی و شکلات ۸۵ درصد و طالبی۳۰۶ کالری 

ورزش پیاده روی نیم ساعت 

مجاز ۱۵۸۰ 

مصرفی ۱۱۳۶

امشب هرچی خوردم پر نشد 

دو لیوان شیر مجاز خوردم 

بوس تامام 😘😘😘😘😘😘

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام گلم باشه امشب روخبردادیدممنون ولی دیشب هم گزارش ندادن🌼🌼

سلام عزبزم خوبی

بخدا شرمنده من دو شبه انقد حالم بده ک نمیدونی اصلا کالریمم نشمردم

میشه ایدی تلگرامت رو بدی بهم

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

@آسنات99  

گزارش#  

سلام گلم.😘 

اینم گزارش امروز

5 روز مانده به پایان چالش. به امید 62 کیلو شدن 

مجاز 1160 کالری

مصزفی 1159 کالری

اب 19 لیوان

ناشتا آب گرم و دارچین و زنجبیل و اب لیمو ترش و یه حب سیر

صبحانه 200 کالری

نان سنگک 35 گرم + پنیر کم چرب 25 گرم + گردو 1 عدد + کنجد نصف قاشق + خیار یه نصفه + گوجه فرنگی یه نصفه 

میانوعده 203 کالری

شیر کم چرب 1 لیوان + خرما 1 عدد + سیب زرد 135 گرم

ناهار 412 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 1 بشقاب + برنج کته کم چرب 6 قاشق + خورشت هویج 150 گرم + سبزی خوردن نصف لیوان + دوغ 1 لیوان

میانوعده 172 کالری 

شلیل وزن شده با هسته 160 گرم + گلابی 1 متوسط+ مغز پسته 3 عدد + مغز فندق 3 تا 

شام 172 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 1 بشقاب + یتیمچه 150 گرم + سبزی خوردن نصف لیوان 

قهوه سبز نیم ساعت قبل از ناهار و شام 

چای سبز نیم ساعت قبل از ورزش 

صبح 1 ساعت پیاده سریع + درازنشست 2 ست 40 تایی + شنای دیواری 2 ست 40 تایی + چالش چوب 3 ست 80 تایی 

عصر 30 دقیقه پیاده روی سریع + 35 دقیقه ورزش قدرتی + درازنشست 2 ست 40 تایی + چالش چوب 3 ست 80 تایی + شنای دیواری 2 ست 40 تایی + چرخش روسی 2 ست 15 تایی + پروانه 2 ست 40 تایی 

مسواک صبح و شب

ماسک نزدم

چالش اب قبل از وعده های غذایی

اب گرم و خاکشیر

چالش وعده غذایی بدون نان و برنج

فدای محبتت دوست بامعرفتم  عااالیییییی تخم مرغ و زردچوبه اثر کرد دیروز پیاده رویمم رفتم🙈🙈😂😂 ...

فدات بشم..😘😘😘😘 ایشالا ک هر چ زودتر مث قبل پرده زدن شی...😀😀😀.بیشتر مواطب باش خوشگلم

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊