2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست

سلام خانوما خوبید منم میخوام تو‌کروهتون باشم برای رژیم روشتون چطوریه؟من ۷۳کیلوام می خوام بشم۶۵انتقال هم دارم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی باز میکنی در تاپیکت و الدخیل خخخخخخ والا ترکیدیم رفت حال ما خاطیان رو دریاب  😢😢😢 ...

تاپیک جدیدو باید توضیحاتشو کامل کنم بعد اول مهر بازش میکنم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم. من میخوام ب گروه اصافه شم. گفته بودید از مهر عصو جدید میگیرید😀♥️

سلام عزیزم هنوز که اول مهر نیست خب 😄 تاپیک جدید در دست احداثه اول مهر بازش میکنم همه تشریف بیارید میتونید عضو بشید 🌻

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
یعنی الهه پشت در تاپیک قیامتیه  ماشالا نجارتون کی بوده حالش باشه عجب دری ساخته خخخ @بامدا ...

😂😂 

چخبره دم‌به دقیقه عکس میزاری این آخری قشنگه همینو اکی‌کن راستی مگه نی نی سایت پیرت نمیکنه تا بخاد ...

عکس هارو برای سرگروه ها دارم میزارم چون گیف هست نمیشه اینجا بزارم باید اینجوری سیو کنیم 

خب دیگه 😎😂😅 

سلام خانوما خوبید منم میخوام تو‌کروهتون باشم برای رژیم روشتون چطوریه؟من ۷۳کیلوام می خوام ب ...

سلام عزیزم 

توضیح اول تاپیک رو بخون اول مهر هم عضو جدید میگیریم 

1    2     3   امتحان میــــــــــکنیـــــــــــم😆😆

😍😂

گزارش#  

صبحانه سنگک ۳کف .پنیر تبریز ۳۰گرم.مربا به ۱ق.چ(۳۱۵)

ناهار کته ۸ق.قورمه سبزی ۳ق.ماست یه پیاله.زیتون ۱۰تا.(۵۰۵)

شام آش دوغ دو ملاقه۳۶۰)

میان وعده شلیل ۲.آلو ۲.هلو۲.انگور۲لیوان.شیر کم چرب چای(۴۹۷)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۶۰

اب ۷لیوان

بیست مین رقص.۸۰شنا دیوار ۲ست ۴۰تایی.چرخش روسی

@فندق_فسقلی