2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288700 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@آسنات99     گزارش#   سلام گلم شب بخیر.  گزارش روز فست ناشتا اب گرم و ...

سلام عزیزم🌼🌼🌼

باریکلاااا ورزشکار💪💪💪فست روعالییی وبی نقص رعایت کردی همچنین چالشاروحرف نداشتی👏👏👏👏😍😍

سلام عزيزم، باشه چالش شناي ديوار چجوريه ، لطفا ميگي بهم اينم گزارش امروزم كالري مجاز ١٤ ...

سلام خوشگلم😘

خوب بودی ولی چرافست نمیگیری توکاهش خیلی تآثیرداره واینکه برنج یک روزدرمیان ۵تا۷ق غ مجازی بقیش خوبه🌼🌼👏👏

سلام عزیزم😘😘مثل همیشه عالیییی بی نقص حرف ندارییبییی👏👏👏👏🌼🌼🌼🌼🌼

فدات مهربون😘😘😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
آفرین عزیزم عالی بودی👏👏👏👏🌼🌼

صبحانه ارده ۱۴۲ کالری

ناهار برنج ۵ قاشق.مرغ ۲۱۷ کالری

شام شیر برنج و نان تافتون دو کف دست ۳۴۰ کالری

میان وعده خربزه .شیر.رطب.گردو ۳۷۳ کالری 

کالری مجاز ۱۱۴۰ 

کالری مصرفی۱۱۷۳🤦‍♂️

چالش آب 

چالش یک وعده سبک 

چالش شنای دیوار ۲ ست ۱۲ تایی

ورزش سینه دو ست ۳۰ تایی

ورزش شکم ۲ ست ۱۰ تایی 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
صبحانه ارده ۱۴۲ کالری ناهار برنج ۵ قاشق.مرغ ۲۱۷ کالری شام شیر برنج و نان تافتون دو کف دست ۳۴۰ کالر ...

سلام 🌼🌼خیلی کربوامروزت بالابودبرنج شیربرنج نان سنگینه تویک روزبقیش خوبه گلم برنجم هرروزنباشه یک روزدرمیان ۵تا۷ق💙💙💙رژیم شیردهی میگیری شمابدون فست؟؟

سلام گلم معمولا حاوی همه دسته قرص های زینک یه شکله، فقط دوزهاش کمی بالا و پایین هس..ویتامین ب ...

من زینک پلاس خریدم هرشب بخورم؟  یک شب درمیون مولتی هم میخورم. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

گزارش#  

@فندق_فسقلی  

جووونم❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام 🌼🌼خیلی کربوامروزت بالابودبرنج شیربرنج نان سنگینه تویک روزبقیش خوبه گلم برنجم هرروزنباشه یک رو ...

سلام عزیزم یلدا گف بهتون بگم امشب گزارش نمیده..

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50