2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287934 بازدید | 36895 پست
اگر ریزش مو نداشته باشیم برای جلوگیری بخوریم اشکالی داره؟

اگه تو رژیم هستی، همون مولتی ویتامین را به صورت مرتب (۱ روز درمیون)بخوری، کافیه، چون بیشتر ویتامین ها را داره ‌‌.

زینک ، اگه مشکلی نداری، نخوری بهتره..😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اگه تو رژیم هستی، همون مولتی ویتامین را به صورت مرتب (۱ روز درمیون)بخوری، کافیه، چون بیشتر ویتامین ه ...

ببخشید عزیزم سبوس برنج از عطاری من گرفتم ولی پودر نیست . اکر بخوام دم کنم باید پودرش کنم یا همینطوری هم میتونم استفادش کنم؟

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گزارش#   @سمیه1396     مجاز۱۰۶۰ مصرفی ۱۰۲۱ ۸لیوان اب چالش لقمه کاهو  نی ...

گلم عالی رعایت کردی👏👏👏👏

چند روز اول پری را ورزشای سنگین انجام نده.. در حد یه پیاده روی و چالش چوپ و شنا دیوار کافیه تا بهتر بشی😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😘😘😘😘یدونه ایی نمونه ایی عزیزم👏👏👏😘😘😘😘

سلام اسنات جون . نمیدونم جرا اشتهام زیاد شده دوباره . 

مجار ۱۱۰۰ تا مصرفی ۱۲۲۳ تا 🥴😭

ناهار کتلت و سنگک . 

میانوعده قهوه نارنگی 

شام هم مرع سینه و برنج ۱۰ ق 😬

سالاد شیرازی . قرص ویتامین ایی و بی و متفورمین هم خوردم

ورزشم هیچی نکردم متاسفانه

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
ببخشید عزیزم سبوس برنج از عطاری من گرفتم ولی پودر نیست . اکر بخوام دم کنم باید پودرش کنم یا همینطوری ...

اگه پودرش کنی، میتونی داخل شیر یا ماست هم بریزی بخوری😊 اگه هم سالمه، میتونی دمش کنی...

خوش اومدی عزیزم

سلام عزيزم شبت خوش

ببخشيد من نميتونم تگت كنم ريپلاي ميكنم

گزارش امروزم

صبحانه ١ كف نان سنگك و ٢ ق خامه و يك ق عسل و چاي و قند

ميان وعده هندوانه ٢٠٠ گرم 

ناهار ٩ ق لوبيا پلو و ٥ ق سالاد شيرازي و ٥ عدد زيتون

عصر چاي و خرما و شليل و سيب

شام عدسي و يك ليوان دوغ

كالري مجاز ١٤٥٠.  كالري مصرفي١٤٦٠

هنوز عادت نكردم به كالري جديدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سلام عزیز دل...چشم برات میزارم... مواد لازم برا کاچی خودم پز😅 زیره سیاه...زیره سبز..تخم شوید..راز ...

مرسی قشنگم چقدر عالی دستت درد نکنه😘😘😘😘😘😘

آرد نمیریزی توش؟

روغن زرد همون روغن حیوانیه؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم من خوندم متن الهه جونو  صبحانه ارده شیره نون تست چای ۴۴۳ کالری  ناهار اسنک یه ...

سلام گلم😘

نوش جونت

اشکال کار رو خودت میدونی دیگه🤕

برنامه فردا رو عالی میخوام ها😍😍😍

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۷۵۰

——————————-

واسه هدفت، برنامه ریزی داشته باش👌👌👌

@sepiiiiiideh  سلام گلم🌸

سلام عزیز دل...چشم برات میزارم... مواد لازم برا کاچی خودم پز😅 زیره سیاه...زیره سبز..تخم شوید..راز ...

چقد بايد حواسمون باشه ننه😝

من اگه در حال موت هم باشم از اين كاچي نميخورم ننه

يك ليوان روغن زررررررد😨حالم بد ميشه

عجب چیزیی..

منبع افزایش متابولیسمه...فقط میشه روغنشو‌کمتر زد، و جو‌پرک‌پودر شده  هم بزنیم؟؟؟