2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287863 بازدید | 36895 پست
خدانکنه خوشگل خانم😘😘😘🌼🌼

آسنات جون ماهم باید برای اول مهر از اول عضو بشیم ؟یا تو گروه هامون میمونیم؟

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
سلام عزیزم صبحانه نان و پنیر خرما ناهار کوکو سبزی و گوجه  میان وعده سیب وشلیل  شام سوپ ...

سلام گلم عالییی بودی آفرین👏👏👏💙💙💙🌼🌼ورزشاتم حرف ندارن💪💪فقط کالری مجازومصرفی روهم بنویس ممنون😘😘

رژیمی_نمونه😍#  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم خوشحال شدم چند وقتی باهاتون بودم😍..انشاءالله بزودی طلایی بشی🤩...ن عزیزم اذیت چیه ...

💋💋💖💖

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
گزارش#   صبحونه:عسل+سنگك+چاي ميان وعده:هندونه+چاي+خرما ناهار:عدسي عصرونه:بربري+پنير+كره+عس ...

👌👌👌 به داداشت بگو‌ دیگه  نون خوشمزه نیاره😆😆😆اگه اورد بدمزه بیاره🤣🤣🤣🤣

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@آسنات99 گزارش# 99/6/23 یکشنبه

8 روز مانده ب خوش اندامی💪

صبحانه👈نان لواش سبوس دار 4 کف دست + نیمرو خرما با کره (ی عدد تخم مرغ + 2 عدد خرما)+ شیر ی لیوان

کالری👈408

میان وعده صب👈گردو ی عدد + انجیر خشک ی عدد + بادام درختی 5 عدد + فندق خام 4 عدد + کشمش 17 عدد

کالری👈136

ناهار👈ران مرغ بریان بدون پوست نصف عدد+ سالاد شیرازی ی پرس + دوغ نصف لیوان

کالری👈280

میان وعده عصر👈اوتمیل ی لیوان + شیر ی لیوان + عسل ی ق غ

کالری👈336

شام👈ران مرغ بریان شده بدون پوست در حد نصف کمتر لیوان + ماست کم چرب ی لیوان + کدو سبز نصف عدد + شوید خشک

کالری👈243

آخر شب👈هندوانه ی قاچ+ هویج ی عدد

کالری👈103

کالری مصرفی👈1520

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان

مولتی

چالش سرکه و دمنوش دارچین و زنجبیل

چالش وعده ی سبک

ورزش نداشتم مهمون داشتم از صب😬😬 ولی حسابی خسته ام از مهمون داری هنوزم نرفتن😠😠😕😕

سلام خوشگلم ایشالا ک راضی باشی😘🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام🌼🌼 گلم خبرندادی گفتم شایدرفتی تثبیت لیست وزنم گذاشتم انشاءالله هفته آینده اسمت رومینویسم.گزار ...

باشه چشم تثبت نرفتم فقط ۱۰۰ کالری با کالریم اضافه کردم ولی ورزش رو بیشتر انجام میدم ایشالا از فردا ❤️❤️❤️🥰🥰🥰

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سلام سمیه جونم مریضم حسابی وزن اول ۶۰ هفته پیش ۵۲۸۰۰ فک کنم  الان ۵۲ هدف ۵۰ ببخش دیرشد

سلام گلم..خدا بد نده! چی شده؟

هفته قبل ۵۲/۹۰۰ بودی..۹۰۰ گرم کم کردی!

تقریبااا ۱ کیلوو کاهش داشتی.. باریکلا👏👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@آسنات99   گزارش# 99/6/23 یکشنبه 8 روز مانده ب خوش اندامی💪 صبحانه👈نان لواش سبوس دار 4 ...

سلام عزیزدلممم😍😍😘خسته مهمونداری نباشی الهی💙

گزارشات مثل همیشه بیستهه😍😍👏👏👏👏کامل وبی نقص😋👌👌ورزشم فرداجبران میشه انشاءالله 💪ببینم چه میکنیداین هفته رو💙💙