2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287840 بازدید | 36895 پست
میخوام بچسبم ب نوشتن قبلا شروع کردم اما هی گذاشتم کنار، قصه کودک مینویسم، نقاشی هم انجام میدم....میر ...

آفرین عزیزم تو خیلی قوی هستی😚

چه کار خوبی میخای بکنی حتما انجامش  بده تو بهترینی👏👏👏

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌گلم.🌸 اره عزیزم‌بخور..  فردا روز چندم پریت هس؟ واسه وزنکشی میگم..

پریم تموم شده که  😅چند روز پیش پرسیدی گفتم فرداش تمومه

پس من رفتم که صبحانه کیک بخوووورم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
خدا نکنه مهربونم...کمال بودن با شماست😘...ممنووووووونم❤

زنده باشی الهی☺😚

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
انشاءالله فردا کاهش داشته باشی...اما گلم تا اراده نکنی رژیمت الکی میشه ها...حیف نیست زحمتشو میکشی؟😘 ...

سلام عزیزم اره راس میگی همینطوره یه کم شل شدم ولی از امروز باز سفت میگیرم 

#گزارشوزن#  

۲ شهریور  ۹۰ کیلو 

۹ شهریور پریود 

۱۶ شهریور ترازو نداشتم مهمان بودم 

۲۳ شهریور ۸۶۹۰۰

بوس تامام 😄😄😄

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
انشاءالله....خدا اینقدر معجزه ها رو انجام داده...اینقدر کارهاینشد رو شد کرده....اینقدر قطع امیدها رو ...

دقیقا قربونت برم همینه...

حضرت مریم به اذن خداوند بدون شوهر باردار شد اینا برای ماهاست دیگه که بدونیم خدا چقدر دانا وتواناست..

مرسی از دعای قشنگنت، قربون دل مهربونت💚 گلم مهم اینه هر جای دنیا که باشی، در‌کنار خانواده احساس ...

ببخشید پرسیدم فکر نمیکردم دوست نداشته باشی بگی حلالم کن.

از شرایط زندگی و کاری اونجا راضی هستین؟پناهنده شدین یا مهاجرتتون دلیل داشته؟اگه دوست دارین جواب بدین😊😍

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
سلام گلم آفرین مبارککککک باشه کاهشت👏👏👏👏😍😍 انشاءالله هفته بعدمیری سبز💙💙💙

مرسی سرگروه جانم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

سلام به همگی 😘

وزن هفته پیش پریود بودم..وقبلش۶۷/۹۰۰

این هفته ۶۸/۴۰۰🤪 کاچی وچای نبات خوردم😅

عیب نداره کمش میکنم باز😌💪

@sanaz718

@سمیه1396

وزن#

اره گلم.

عهههه چرا پس هر کی می‌پرسید میگفتی قم هستی؟چرا من اونقدر خودمو بهت نزدیک حس میکنم پس 😅😚😚

من اصلا عکس قبل و حال ندارم😂 شروع کردم لاغر شدم باز ول کردم الان که چاق شدم تا ببینم چی میشه دوبا ...

ان شاءالله لاغر میشی عزیزم تو میتونی😊

هر وقت بودی بودم بگو بزارم برات☺