2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287840 بازدید | 36895 پست
😘😘🌼🌼🌼

سلام عزیزم ببخشید دیشب نتونستم بیام گزارش بدم

کالری مجاز ۱۳۴۰

کالری مصرفی ۱۳۲۴

گزارش#  

صبحانه نان و پنیر

ناهار نیمرو و یه کفدست نان

میان وعده هندوانه وقهوه 

شام قورمه سبزی بدون برنج و سالاد شیرازی

آب ۸لیوات

ورزش انجام شد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
@آسنات99     وزن اولیه. 87   هفته ی پیش. 79/350.    فعلی.  79 هدف.& ...

همش 350 گرم بازم شکر ما میتوااانیم👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😘😘🌼🌼🌼

وزن#  

وزن اولیه ۸۲

وزن هفته قبل ۷۴

وزن این هفته ۷۳۸۰۰

وزن هدف ۶۸

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
من ۱۶۰ فدات شم  اما با سن و رونام به شدت پره می ایستم هیچی معلوم نیستا ولی میشینم زیادی ب ...

آها خیلیم خوووب ایشالا زودتر برسی ب اونچه ک میخای

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
منم دقیقا مشکل شما رو دارم رون هام گنده اس باسنمم داره بزرگ میشه  بدبختیم شوهرم میگه دست به ای ...

الهیی 😆😆😆

شما کار خودتو بکن بهش گوش نده 

با خواهرام که فیلم میدیدیم بابام همش میگفت دخترااا صداشو کم کنین ما کم که نمی کردیم گاها یه دونه زیادم‌میشد بعد به بابام میگفتیم خوووبه اونم میگفت اهان الان بهتر شد

شما هم همین داستان و پیاده کن کاهشت رو بده بعد بگو بزرگ شده خوبه اونم متوجه نمیشه میگه عالیه😂😅😅❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
آها خیلیم خوووب ایشالا زودتر برسی ب اونچه ک میخای

توهم همین طور الی جووونم 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@آسنات99     وزن اولیه. 87   هفته ی پیش. 79/350.    فعلی.  79 هدف.& ...

به به عالیییی 

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💝💝

الهیی 😆😆😆 شما کار خودتو بکن بهش گوش نده  با خواهرام که فیلم میدیدیم بابام همش میگفت دختراا ...

😂😂😂 دمت گرم دختر

ببینم شوهری گول میخوره یا نه

وزن اولیه...۶۷/۷۰۰😑   وزن هدف ۵۷😎
قربونت عزیزززم من فعلا قرار دادی اومدم اینجا تا رسمی بشم ۸ روز مونده😊😊😊ورزش برا رون چی کار میکنی

ایشالا عزیزدلم

والا من زیاد اصراری به اب کردنش ندارم یه جورایی دوسشون دارم چون بد فرم‌نیست  فعلا چالشای سرگروهارو میرم و پیاده روی 😍

😂😂😂 دمت گرم دختر ببینم شوهری گول میخوره یا نه

الی به امید خودش😈😈😂😂

الهیی 😆😆😆 شما کار خودتو بکن بهش گوش نده  با خواهرام که فیلم میدیدیم بابام همش میگفت دختراا ...

شما چه ورزشای انجام میدی

من میخوام‌یه مدت هوازی انجام بدم یه ۲؛۳کیلو بیام پایین حدود ۶۲ یا ۶۱ بعد قدرتی قاطیش کنم

وزن اولیه...۶۷/۷۰۰😑   وزن هدف ۵۷😎