2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@مزرج     @ملیکه   دوستای گلم غیبتتون طولانی شده کجایداگه میخوای دیگه نیایدتامهر ...

سلام آسنات جان 

من مریض شدم و نمیام دیگه 

فقط میشه تو اعلانات و چالشها تگ کنی منو اگر اشکال نداره و زحمت زیادی نداره؟ چون میخوام خاموش ادامه بدم خدا بخواد. ولی بعد از بهبودی

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه

گزارش#  

سلام عزیزم امروز روزه ام

افطار شیر دارچین.خرما.تخم مرغ ابپز.سیب زمینی ابپز.گوجه.۱ق روغن زیتون.۴کف لواش(۵۶۹)

شام ۲تا کتلت خالی.۱لیوان دوغ.ماست(۳۲۴)

میان وعده شلیل ۳.هلو۳.الو۳.خربزه ۲قاچ.انگور۲لیوان.چای.بادام ۲۰.کشمش ۲۰.(۷۶۷)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۶۲

اب فک کنم ۴لیوان بیشتر نتونم بخورم.

نیم ساعت تردمیل.۷۵شنا دیوار.چرخش روسی

@فندق_فسقلی  

سلام اینه گلم👆👆

سلام عزیزم خوبی من اینا خوندم ولی متوجه نشدم😐😂

یعنی من ک کالریم۱۱۰۰ه منهای۳۰۰کنمش که بشه۸۰۰کالری؟

بعد هشتصد کااری بخورم یه روزشا ی وعدش آزاده؟

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
سلام شبت بخیر🌼🌼 الهی عزیزم خسته نباشی کالری روزانتوسعی کن باخوراکی های سالم پرکنی تقریباً همیشه ب ...

اولی رو چشم ولی چالش شنای دیوار چیه

من کم میام سایت در حد گزارش دادن واسه همین همیشه بی خبرم😅

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
سلام گلم آفرین عالی چالشارورعایت کردی👏👏👏🌼🌼باشه گلم استراحت کن بعدش حتماً جبران میکنی💪💪😘

ممنون عزیزم که درک مکنی 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
@سمیه1396     سلام عزیزم 🌸 صبحانه 👈خرمای رطب 1 عدد + کیک خامه دار 40 گرم ناهار 👈 کت ...

سلام‌گلم🌸

باریکلا خانوم ورزشکار👏👏👏👏👏

اره عزیزم، درسته... ما میتونیم همه چی بخوریم ولی کنترل شده ولی نه هر روز...چون سبک ما روی سالمخوری هس..

امروز هم خوب بودی  دختر 💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلاااام من اومدم با هفت روز پیشواز

من دیگه از امروز گزارش میدم چون میترسم برم بعد که اومدم تا چالش جدید پر شده

خب برم بترکونم تا شب بیام گزارش دقیق بدممممممممممممم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
نمیدونم حالت تهوع و بدن درد حسابی  دکتر رفتم سرم زد بهتر شدم خداروشکر ولی هنوز اوکی نشدم س ...

گلم ما داریم طبق نیاز بدنمون کالری میخوریم، و تو‌علاوه بر رژیمیت ، مصرف شیر هم داری...

قرص اهن و مولتی را هم از اول رژیم هم باید مصرف میکردی!!!!اینا را مصرف کنی، ضعفت میره😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عالی مثل همیشه،یه سوال کاچی چقدر میخوری😁😁چن کالری یعنی؟من عاشقشم از ترس یه کوچولو درس میکنم،

فدااات سرگروه جونم😍😘

ببین ساناز جون من تو کاچی فقط وفقط دارو گیاهی میریزم نه آرد نه چیز دیگه خیلی هم خوشمزه میشه یعنی من اینجوری دوسدارم خیلی هم ببخشید شکمم رو راه میندازه یبوستم رو کلا خوب میکنه از اونورم کامل رحم رو تمیز میکنه..یه چیز دیگه من تو کاچی روغن زرد گوسفندی زیاد میزنم چون قوت میده به بدن...تو پریودی دوبار کاچی میخورم هر بار۴ یا ۵ قاشق با روغن زیاد..

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام گلم با ارده ی طلایی که داری، وزنت را ۳ سوته میاری پایین... هر چند که سایزا مهمتر از وزن هس و ت ...

قربونت بشم عزیزم مرسی...

آره سایز خیلی مهمتره فعلا که ورزشام سه روز در هفته شده چون فرمدهی دیگه نمیرم..یکم سرم خلوت بشه ورزشام رو مرتب میکنم تا سایزم دوباره برنگرده..مرسیتم😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
عزیزممم💚 محل تولدم ، خوب قم و زندگیم قبلی ام.. محل تولد اولین و مهم‌ترین مکان برای هر شخصی هس... ی ...

ان شاءالله هر جا هستی خوش باشی اونقدر خوب و متواضع هستی که فک کردم همین بغل گوشمی☺😚😘

سلام فاطمه جون من یباررفتم خون بدم هرکاری کردنشدبه من گفت برویه چای داغ کم رنگ وبیسکویت بخوربیاخوردم ...

سلام بروی ماهت زهرای قشنگم❤😍...آره شاید منم اینجور شدم اونروز..آخه روز فست بود منم قبل رفتن یه لیوان شیر سرد خوردم و رفتم اونروزم ک نگم برات چقدر استررررررس داشتم.....مرسی از راهنماییت😘😘😘😘😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿