2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست
سمیه جون واقعی گفتی یعنی الان نروژ هستی؟

اره گلم.

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@سمیه1396   سلام گلم 🌺 صبحانه 👈 نصف تخم مرغ آب پز + نصف گوجه + 2 عدد خیارشور میانوعده 👈 ...

سلام‌گلم.🌸

اره عزیزم‌بخور..  فردا روز چندم پریت هس؟ واسه وزنکشی میگم..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزززززیزم چه بیچیده الهی هر جا هستی اهل هر سرزمینی هستی همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه. شب و روز نر ...

مرسی از دعای قشنگنت، قربون دل مهربونت💚

گلم مهم اینه هر جای دنیا که باشی، در‌کنار خانواده احساس ارامش و لذت داشته باشیم به همراه سلامتی🌸

ان شاالله هر چی خیره ‌وبه زودی امکانش فراهم بشه که هر جایی که دوست داری  برای زندگی، شرایطش مهیا بشه🙏

سلام گلم آفرین عالیی بودی👏👏👏🌼🌼چالشاروهم بری بنویسی عالی ترمیشع😀😘

سلام عزیزم..چالشا چین میشه بهم بگی نمیدونم

گزارش# صبحانه=۲کف دست نان بربری+حلوا ارده=۲۶۰

ناهار=۵ق برنج+۲ق قرمه سبزی=۱۹۷

میانوعده=شیرموز+۱موز=۴۴۵

شام=ماهی سرخشده=۱۴۰

کالری مصرفی=۱۰۴۵ /مجاز=۱۳۶۰

شرمنده فراموش کردم امروز فسته ولی بجاش فردا رو فست میگیرم

ورزشم فقط پیاده روی وقت نشد ورزش قدرتی کنم

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
ای جون پس برم تو کارش😁😁😁😁

قربوووون شکل ماهت🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

براى امروزتون

زيباترين حسها رو خواهانم

حس قشنگ آرامش،

حس وجودخدا در قلبتون،

حس لطافت گلها،

حس قشنگ بارش بارون

حس آرامش در وجودتون،

حس خوب زندگى،

امروز تون عالی وشاد😊

سلام.صبح.بخیر# 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
قربوووون شکل ماهت🥰🥰🥰🥰

فداتم نازنین جونم❤💕❤☝😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

صبحه همگی بخیر نیم ساعت دیگه وزن کشی میکنم ای خدا از ساعت 6 و نیم بیدارم ......ورجه وورجه میکنم😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
براى امروزتون زيباترين حسها رو خواهانم حس قشنگ آرامش، حس وجودخدا در قلبتون، حس لطافت گلها، حس ق ...

سحرخیزه کی بودی تووووووو😍😍😍😘😘😘😘

سلام صبح بخیر دوستان.هرکس میدنه جوابمو بده.چطوریه که من تو هفته قبل 4کیلو کم کردم وتو این هفته 700گرم

همه چیزم رعایت کردم کامل.فست رعایت کردم .کالری دریافتی در حد مجاز .ورزشها کامل.مصرف کربو کاهش دادم 

ذهنم درگیر شده .یعنی طبیعیه ؟یا کجای کارم میلنگه ؟؟؟یا چی؟؟  

سلام صبح بخیر دوستان.هرکس میدنه جوابمو بده.چطوریه که من تو هفته قبل 4کیلو کم کردم وتو این هفته 700گر ...

آره عزیزه دلم طبیعیه ...قرار نیس شما هر هفته ی کیلو ب بالا کاهش داشته باشی هفته های اول ب خاطر آب اضافی بدن و پف کاهش بیشتری داریم ولی هفته های بعدی کم و کم و کمتر میشه و ب متابولیسم بدنت نیگاه میکنه ...نگران نباش خیلیها حتی بعد ی مدت استپ میشن خیلیها گرمی کم میشن ...جای نگرانی نیس....آرام و آهسته و پیوسته.....موفق باشی خانوم گل

آره عزیزه دلم طبیعیه ...قرار نیس شما هر هفته ی کیلو ب بالا کاهش داشته باشی هفته های اول ب خاطر آب اض ...

هیچ جای کارت نمیلنگه شما نمره ی بیستی👏👏👏👏