2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست
عالی هستییی👏👏👏👏👏❤❤❤

فداااات😘😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
فاطمه جون این یکبار هم بخاطر من عکستو میزاری   همیشه دیر میرسم    

بودی بودم میزارم عزیز

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایناروخودم دیشب درس کردم دلم نمیشدنخورم اخه😂

واای منم‌دلم‌خاست.. 🤣

خودت درست کردی؟؟؟؟ خونگیه انگار👀

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

صبحانه:لواش+٢ گرم كره+عسل

ناهار:پلو ٩٠ گرم+جوجه+يه كوچولو گوجه كبابي و دو تا دونه فلفل كه اين دوتارو حساب نكردم

عصرونه:يدونه ساقه طلايي+يكم موز+چاي+پسته خام+انجير

شام:املت+سنگك

بعده شام:ميوه و چاي

مصرفي و مجاز:١٢٣٠

ورزش نكردم حال ندارم ولي تو خونه نيم ساعت راه رفتم

اب. ٨ تا ميشه تا اخر شب

@سمیه1396  

💔🌈

گزارش#   صبحانه:لواش+٢ گرم كره+عسل ناهار:پلو ٩٠ گرم+جوجه+يه كوچولو گوجه كبابي و دو تا دونه ف ...

همینکه پیاده روی هم داشتی عالیه👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عاااااااقو چه برنامه ی کالری شماری داری هر تخم مرغ آب پز 70کالری دوتاش 140چجوری کالری ناهارت شده100 ...

😂😂😂😂نه عشقم ناراحت برا چی

من تو کالری شماری دکتر کرمانی کالری غذاهامو میبینم و اینکه  یکم بالا پایین خوردنامو تو کالریم میارم😍😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام نازنین جونم من نصف سینه ی مرغ تقریبا 300 و خورده ایی زدع تو مانکن چ اپی استفاده میکنی چ خوب زده ...

سلاااااام عشقه دلم 

اونسری هم برا یکی از بچه ها اسکرین‌گرفتم 

اکی شد 

من با کالری شماری کرمانی و بعضا گوگل پیش میرم 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام نازنین جونم من نصف سینه ی مرغ تقریبا 300 و خورده ایی زدع تو مانکن چ اپی استفاده میکنی چ خوب زده ...

نگاا عشقم 

گزارش#  

@فندق_فسقلی  

سلام عزیزم من دیروز اومدم گزارش بدم گوشیم خاموش شد تا اومدم خونه گذاشتم شارژ ولی خوابم برد گزارش دیر ...

بعد یه چی دیگه ای هم که هست من زده تخم مرغامو‌نمیخورم  که برا کبد ضرر داره به خاطره همین کالریشو کم میکنم😅😅😅❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم...نوش جونت..چرا اینقدر کربو..روز جمعه ای کار دست خودت ندی دلبندم....بقیش عالی آفرین....وا ...

سلام سرگروه مهربونم

صبحانه:نصف ق عسل.بادام 6 گ

ناهار:1.5 کف تافتون.4.5 ق آبگوشت. نصف ل سبزی

شام:2 کف تافتون.1 لیوان سبزی.40 گ کباب برگ

میان وعده:260 گ خربزه.1 هلو.2 خرما

فست 700

عزیزم متاسفانه پری شدم گزارش وزن فردا را الان میگم

وزن اولیه           هفته قبل            الان           هدف

87                    76.2                  

56

چشمت بی بلاعزیزم😘😘

گزارش#  

@آسنات۹۹
سلام
صبحانه ..آش رشته ۱۰۰ گرم...۲۰۰ کالری

ناهار ..۱۰۰گرم خوراک لوبیا.۲ تا فلافل  ۱۹۴ کالری

میان وعده..کلم سفید.اسپرسو.۱عدد نقل.نصف ییسکویت ساقه طلایی  ۷۰ کالری

مصرفی   ۴۶۴
مجاز فست

اب ۱ نیم لیتر
چای سبز ۲ لیوان

ورزش
۱ ساعت حلقه
چالش شنا دیوار ۳ ست ۱۵ تایی
چالش تناسب اندام ۳۰ روزه
چالش روسی ۳ ست ۱۵ تایی

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
تردمیل را تو اتاق بردم،، میترسم تنهایی🥴😆 تو همون سالن خونه از این سوو به اون سو میدوم،  ...

ای ترسووووو😂😂😂

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

@honamik29192 گزارش#  

سلام سرگروه جون عزیزم   گزارش فست:

صبحانه: نان سبوس دار 1.5 کف دست+پنیر 30 گرم+گردو 1عدد+انگور 30گرم. کالری: 247

ناهار: کوکو کدو 1تکه متوسط+ ماست کم چرب نصف لیوان+نان سبوس دار نصف کف دست. کالری:296

میان وعده: تخمه کدو 30 گرم. کالری:167

آب: 8لیوان

ورزش: نتونستم انجام بدم

چالش: چای سبز، دمنوش

کالری مجاز: 1100

کالری مصرفی: 710

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53