2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287934 بازدید | 36895 پست
سمیه امروز اینقدر گریه کردممم😞 یک لباس مجلسی داشتم که توی دوره قبل رژیمم اندازم بود حالا پوشیدم زی ...

بستگی داره به اینکه جقدر رعایت کنی.... یه ماه تغییر میکنی ولی نه خیلی که به چشم بیاد! حداقل ۲ ماه که خودشو نشون بده💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   سلام گلم 🌺 صبحانه 👈 یک دونه  خرما رطب + چای میانوعده 👈 سیب یکدونه + شا ...

سلام‌گلم🌸

چرا کالریت را کم بستی😑 فردا هم فسته، نگیییی ضعف کردیااا...

ورزشات عالیی بود👏👏👏👏 فقط توی یه روز اینقدر سنگین نرو... بدنت کم‌میاره هاا...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری محاز و‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی، در راه لاغری

—————————-

پیاده روی ۳۰ مین ترکیبی

۱۰۰ طناب

۱۰۰ پروانه

۲ ست ۵۰ تای شنا دیوار

۲ ست ۴ دقیقه ای  چالش چوب

@sepiiiiiideh  سلام گلم🌸 امروز ورزش سبک رفتم😉

واییییییی چاق کجابودخدایش خیلی عالی هستی ماشاءالله قدبلندم هستی اندامت خوشگله😍😍😍🌼🌼🌼🌼🌼

سلام اسنات جان . ببخش واقعا سریع تا تونستم بیام سایت اومدم ک گزارش بدم.

کالری مجاز و مصرفیم دقیقا ۱۱۰۰ تا 

اما گشنمه واقعا امروز الان دلم میخواد یه میوه بخورم حالا نمیدونم میترسم بیشتر شه کالری

عزیزم ناهار یکم ابگوشت خوردم 

چند ساعت بعد گوشت کوبیده و یک قاشق عدسی .سالاد شیرازی .

شام قرمه سبزی و ناچاری یک کفگیر برنج و سالاد چون مهمان داشتم.ویتامین بی و ایی هم میخورم. کالری سالاد شیرازی هم حساب میشه ؟

میانوعده گلابی ۴ تا 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
سلام عزیزم نوشجون... خیلیم عالی ورزشاتم عالی... اما مصرف کربوت بشدت بالاست.. کل هفترو اینجور گذروندی ...

اره متاسفانه همش یا مهمون داریم یا میریم جایی نمیشه نخورم ناراحت میشن خودم‌اعصابم خرابه:😔

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
حتماً میشه خواستن توانستنه خواستی که اینجایی خوشگلم😍😍😍😍😍🌼🌼

سلام عزیزم من 4،5 روز نبودم ببخشید نتونستم خبر بدم آزمون داشتم خیلی درگیر بودم ان شاءالله از فردا دوباره منظم گزارش میدم البته این روزهاهم رعایت می کردم😊❤️🌱🙏

@فندق_فسقلی     گزاارش# شنبه

سلام نازنین جونم من نصف سینه ی مرغ تقریبا 300 و خورده ایی زدع تو مانکن چ اپی استفاده میکنی چ خوب زده؟؟؟؟؟؟؟

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

@سمیه1396‍ 

سلام بانو جان خسته نباشی.یه سوال اهل کجایین؟

صبحانه:همچی😅کره محلی.عسل.پنیر.گردو.لواش ۲۰ گ (۱۴۴ ک)

ناهار:ابگوشت اب.کوبیده.لواش ۳۰ گ.سبزی.فلفل سبز (۳۰۱ک)

م.و:بستنی قیفی.انگور(۲۲۸)

شام :پیتزا.سبزی (۳۰۲)

مو:شیر محلی.خرما.گردو(۲۰۷)

مجاز ۱۳۴۰

مصرفی ۱۱۸۵

مقدار نون ظهرو مطمئن نبودم کمتر بستم

ورزش ببخشید نتونستم

چالش گلاب و گلسیرین

اب مصرفی ۸ لیوان

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
@فندق_فسقلی     گزاارش# شنبه

عاااااااقو چه برنامه ی کالری شماری داری هر تخم مرغ آب پز 70کالری دوتاش 140چجوری کالری ناهارت شده100 مرا از گمراهی برهان نازنین جون ناراحت نشیا کنجکاو شدم خیلی تعجب کردم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام عزیزم😍باریکلااورزشکار👏👏👏خوب بودی فقط برنج سعی کن تا۱۵۰گرم بیشترنشه ۵تا۷ق غ😍😘🌼

سلام عزیزم من دیروز اومدم گزارش بدم گوشیم خاموش شد تا اومدم خونه گذاشتم شارژ ولی خوابم برد گزارش دیروز بدم یا دیگه نمیخواد

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
@آسنات99   گزارش# 99/6/21 جمعه نان لواش سبوس دار 4 کف دست + پنیر 1 کف دست + گوجه 1 عدد + ...

سلام عزیزم عالیی بودی👏👏👏 انشاءالله امروزفست باشی وورزش هوازی داشته باشی حله😘😘😘نگران نباش خوشگلم امروزروسعی کن پروتئین بیشتربخوری غذای شورنخوری🌼🌼🌼