2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست
چشم حتمااااا.اخرش نگفتی مال کجایی؟من خراسان رضوی-متاهل دوتام بچه دارم.توچی؟

😂😂😂😂 اقا یه جیزایی بزار واسه خودم...با کاربری محیا  آروم‌تر بودیاااا😂😂😂😂😂

متأهلم و  بچه ندارم ولی ان شاالله سال بعد..  در کل از نی نی میترسم🙄🙄

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😂😂 اقا یه جیزایی بزار واسه خودم...با کاربری محیا  آروم‌تر بودیاااا😂😂😂😂😂 متأهلم و ...

عههه مگ نی نی میخادتوروبخوره😂 دیگ تغییرکاربری باعث تغییررفتارم شده😄💪

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم خوش برگشتی...نوش جونت عزیزم پلو ۷قاشق در روز مجازی و مصرف نون لواش هم زیاد بوده....خیلیم ...

چشم ممنونم 

بخاطر مشکلی ک داشتم ضعف میکنم پرش پلکام و لرزش بدنم شروع میشه بخاطر همین از مجاز بیشتر شد ببخشید😥😥😥

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام عزیزمممم نگرانت شدم واقعاً 🌼خداروشکرکه دخترگلت بهتره الان انشاءالله که همیشه سلامت باشه ناراحت ...

مرسی عزیزم😘

بلخشید چند روز نیومدم. دخترم ایتفراغ و اضهالش خوب شده ولی در عوض شوهرجان بدجوری سرما خورده و به دخملم هم داده. این روزا درگیرم حسابی. 

بمیرم واسه دخترم که اصلا حال نداره و مماغش قرمز شده و خیلی گریه میکنه. شوهرمم خیلی حال ندار شده. ترسیدیم کرونا باشه که خداروشکر نبود. 

گلم امروز کلی گریه کردم😢😢

نمیدونم چرا اصلا ارامش به خونه زندگیم برنمیگرده. این چند روز کامل کامل رژیم رو رعایت کردم و امروز بهم ریختم و پرخوری عصبی داشتم. واسم دعا کن

😂😂😂😂 اقا یه جیزایی بزار واسه خودم...با کاربری محیا  آروم‌تر بودیاااا😂😂😂😂😂 متأهلم و ...

سلام سمیه جون ببخشید من دو سه روزی نمی‌تونم گزارش بدم شوهرم داره میره المان ی کم درگیرم دوشنبه پرواز داره

عههه مگ نی نی میخادتوروبخوره😂 دیگ تغییرکاربری باعث تغییررفتارم شده😄💪

مسولیت زیاد داره🤕

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام سمیه جون ببخشید من دو سه روزی نمی‌تونم گزارش بدم شوهرم داره میره المان ی کم درگیرم دوشنبه پرواز ...

سلام گلم..

به سلامتی..

کار خودت درست نشد؟؟ 

خدا نکنه💛💛😂😂

سلام بر تو عزیز مهربون 😍✋

گزارش#  

صبحانه= سنگک+ روم سیاه یه قاشق خامه+ عسل 

ناهار= عدس پلو+ گوشت چرخی+ سالاد شیرازی

میان وعده= هلو+ رطب+ آجیل+ نسکافه+چای سبز 

شام= جوجه کباب+ لیمو ترش + ماست موسیر 

آب="۹ لیوان 

کالری مجاز= ۱۷۰۰

کالری مصرفی= ۱۷۰۰

چوالش محترم 💪

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
حتما دعات میکنم عزیزم ایشالا زودی دامنت سبز بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻...تو هم منو دعا کن گلم...چند وقته اقدامی ...

سلام گلم

صبحانه:2 کف تافتون.3 ق اش شله قلمکار

ناهار:6 ق پلو.5 ق قورمه

شام:2 کف تافتون.هنوز بقیش معلوم نیست ولی رعایت می کنم

میان وعده:210 گ خربزه.با عرض معذرت بستنی

فعالیت 2 ساعت میوه میچیدم بعدم سر و سامان میدادم

سلام گلم🌼🌼  خوب بودی خوشگل خانم همراه ورزشات چالشاروهم بری عالییی میشه😍👏👏💪🌼🌼

سلام عزیزم شبت به خیر جان خالی ما امروز رفتین سمت فشم در طبیعت بودیم به همراه خانواده شوهرم اما بچه خوبی بودم برنج ۲قاشق خوردم همه تعجب کرده بودن 😅

گزارش#  

کالری مجاز ۱۳۴۰

کالری مصرفی ۱۲۹۶

صبحانه املت و یک و نیم کف دست نان

ناهار جوجه و ۲قاشق برنج و گوجه😅

میان وعده قهوه 

شام نان و پنیر و هندوانه

ورزش نشد انجام بدم همش بیرون بودیم اما به شدت پیاده روی داشتم

چالش شنای دیوار انجام شد

آب ۹لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
مرسی عزیزم😘 بلخشید چند روز نیومدم. دخترم ایتفراغ و اضهالش خوب شده ولی در عوض شوهرجان بدجوری سرما خ ...

سلام عزیزم الهی😔😔 انشاءالله که هم دختروهمسرت به زودی خوب میشن گلم باگریه کردن که فقط خودتوداغون میکنی الان بایدقوی باشی به خانواده رسیدگی کنی به خداتوکل کن انشاءالله آرامش به زندگیت برمیگرده وخداروشکرکه سرماخوردگی بوده وچیزبدتری نبوده🙏🙏🙏چشم حتماً اگه لایق باشم دعاگوت خواهم بودمنتظرت میمونم هروقت اوضاعت سروسامون گرفت برگردنگران رژیمت واینجانباش🌼🌼🌼ولی سالم خوری داشته باش موفق باشی💪

سلام گلم.. به سلامتی.. کار خودت درست نشد؟؟ 

چرا عزیزم ما از طرف بانک داریم میریم شعبه هامبورگ المان ولی اول شوهرم میره چون بانک فقط بهمون پانسیون میده برا همین اول اون میره خونه میگیره و کارا رو روبه راه میکنی دو ماه دیگه ما هم میریم