2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست
مرسی داری عشقولی .چشم هرچی گفتی رو رعایت میکنم .البته از اول فستم گرفتم .دوروز درهفته .انشالله که یک ...

ماشاالله به ارادت،، معلومه حسابی عزمت را جمع کردی واسه خوش اندامی👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
باریکلااا رژیمی نمونه👏👏👏👏 عالی بودی👌👌 اره فردا را  میتونی استراحت باشی😉

عزیزم امروز اومدم خونه مامانم اینا کله پاچه گذاشته بود صبح زنگ زد همه رو دعوت کرد خوردم الان ناراحتم گزارش و الان میدم تا روی اون برم تا شب اضافه نخورم

گزارش#  

صبحانه کله پاچه و نون (600 )

شام بلال آبپز شده با نمک و فلفل و لیموترش (150 )

میان وعده پسته خام و هلو وخربزه و چای سبز و دارچین و خرما (250 )

کالری مصرفی (1000 )

کالری مجاز (1000)

ورزش ها به حیاط با بچه ها بازی کردم و پروانه رفتم و وسطی بازی کردم و پیاده روی تند (زیاده روی کرده بودم )

آب 8لیوان 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ماشاالله به ارادت،، معلومه حسابی عزمت را جمع کردی واسه خوش اندامی👏👏👏👏

مگه میشه تو جمع شما ها باشم اراده نداشته باشم .من حتما مانکن میشم البته با راهنمایی شما ها .از اول مهرم دیگه عضو تاپیک میشم که بتونم گزارش بدم وزیر نظر سرگروهای عالی وزن کم کنم .مرسی مهربون بخاطر انرژی مثبتت

عزیزم امروز اومدم خونه مامانم اینا کله پاچه گذاشته بود صبح زنگ زد همه رو دعوت کرد خوردم الان ناراحتم ...

نوش جونت.. اشکالی نداره

فست فردا را رعایت کنی ، حله👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مگه میشه تو جمع شما ها باشم اراده نداشته باشم .من حتما مانکن میشم البته با راهنمایی شما ها .از اول م ...

💚💚💚

نوش جونت.. اشکالی نداره فست فردا را رعایت کنی ، حله👌

عزیزم سلام من محیام دیشب تعلیق شدم بااین کاربری امدم.جدیدگرفتم سیمو😔

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

سلام . من باز گوشی گیر اوردم اومدم. 😀 

سرگروه ها ببشید که هی میرم ومیام. دعا کنین زودی گوشی بخرم. 

@عروسترکم

مینا جان من رعابت میکنم. فقط سه شنبه تولدم بود یکم خاکی زدم . بعد پری هم شدم امروز . 

🍀الهی ب امید تو🍀

💚گزارش امروز

💚صبحانه نان +عسل+خامه

💚ناهار فیله سرخ شده با سالاد +روغن زیتون

💚میانوعده میوه +شکلات تلخ +آجیل

💚 چای سبز۱

💚شام شیر دارچین با عسل

🍀 ورزش فیتیله جمعه تعطیله😅😅😅😅

💚مصرفی و مجاز ۱۱۰۰

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

@سمیه1396 سلام عزیزدلم😍😍

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
نوش جونت.. اشکالی نداره فست فردا را رعایت کنی ، حله👌

مرسی عزیزم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
دلبندم شام پلو نخور بقیش عالیی

صبحانه:۲عدد خرما ،پنیر۳۰گرم،نان بربری۲کف دست ،چای ،مربا ۱ق م (۳۳۵) نهار:برنج ۵ق غ ،گوجه ۱/۴(۱۰۳٫۵) شام:نون ،ابگوشت(۴۸۳) م و :هلو ،خربزه ،چای ،خرما (۱۹۱٫۵)

کالری مجاز (۱۲۹۰) کالری مصرفی(۱۱۱۳)

۱۲لیوان آب ،ناشتا آب و آبلیمو و شب هم سرکه سیب

ورزش:۳۶:۵تردمیل صبح ،۱۰ دقیقه پلاتس ،۳۰ دقیقه رقص,. ۱:۴۶:۳تردمیل عصر،۵۰۲۸ قدم پیاده رویی ،۵۰ تا شنا رو دیوار

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده