2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست
گزارش#   @سمیه1396     صبحانه: یه کف دست نان سنگک+نصف قوطی کبریت پنیر:۱۱۱ ناهار ...

افرین👏👏👏عالی بودی👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@آسنات99     ب دادم برس امروز کالریم تا الان 1900 رسید باید 1540 میشدم چ کنم زهرا ؟؟؟؟؟ ...

سلام عزیزم چرااینقده نگرانی  دورازجونت😳همیشه عالی بودی نمیخواددوروزپشت هم فست باشی گلم فردارو۲۰۰تاازکالریت کم کن ورزش هم داشته باش شنبه روهم به امیدخدافست باشی جبران میشه حرص خوردن نداره که عسل خانم🌼🌼💙💙💙😘

سلام عزیزم چرااینقده نگرانی  دورازجونت😳همیشه عالی بودی نمیخواددوروزپشت هم فست باشی گلم فردارو۲ ...

وتی خدا از زبونت بشنوه ....اگ میدونی جبران نمیشه فردا هم میتونم فست باشم........عجب کاری کردم امروز از خودم بدم اومد...این مهمونی رفتنا کار دستم داد آخر😭😭😭

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
انشاءالله عزیزم...آره اگر دقیق حساب کنم منم سه سال و چندماهه متاسفانه هنوز نشده همشم زیر نظر دکتر بو ...

والا درست نمیدونم خود دکترا هم انگار دیگه دکتر نیستن.من پیش چند تا دکتر که رفتم اصلا نظر مشترک نداشتن،هر کدوم یه چیزی گفتن،به غیر از همسرم که واضح بود مورفولوژی داره و عمل کرد.فکر کنم خدا تا الان صلاح ندونسته

موفق باشین عزیزم برا همین گفتم برنامه غذایی بنویس وقتی از قبل بدونی چی قراره بخوری خیلی بهتر ...

باشه، سعی میکنم گلم...

گزارش#  

کالری مجاز۱۳٠٠ کالری مصرفی1216

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سلام عزیزم چرااینقده نگرانی  دورازجونت😳همیشه عالی بودی نمیخواددوروزپشت هم فست باشی گلم فردارو۲ ...

زهرا 400 اضافه خوردم خاهر میخای همون 400 و کم کنم ؟؟؟؟ نظرت چیه؟؟؟

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
والا درست نمیدونم خود دکترا هم انگار دیگه دکتر نیستن.من پیش چند تا دکتر که رفتم اصلا نظر مشترک نداشت ...

من تنبلی تخمدان دارم....انشاءالله بحق حضرت علی اصغر این ماه باردار بشی و بیای خبر خوبو بدی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻..اصلا یخودتون نگرانی راه ندید ایشالا خیره...مطمعن باش تا الان صلاحمون نبوده هر چیزی یه حکمتی داره عزیزم شاید اینجور هر وقت مامان بابا شدیم بیشتر قدر هدیه خدا رو بدونیم😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
زهرا 400 اضافه خوردم خاهر میخای همون 400 و کم کنم ؟؟؟؟ نظرت چیه؟؟؟

۴۰۰سختت میشه گلم بعدش  شنبه هم فست نمیشه که🤔

چالش قبلی من یبارهمیجورکالریم زدبالا😅😅😅سرگروهم پیشنهادداد۲۰۰تاکم کنم ورزش و قدرتی داشته باشم جبران شداسترس نداشته باش

من از تو یه انتظار دیگه دارم هم استانی قشنگم❤❤...البته اگر این نان تیری ما رو رها کنه🙆🏻‍♀️

🤩🤩�خیلی دوست دارم‌ از شانس خوبم سرگروه قبلی هم واسه اهواز بود 💞

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

@سمیه1396‍ 

سلام عزیزم خسته نباشی

ناشتا اب

صبحانه.لواش ۲۵گ-پنیر فتا-گردو-شیر-خرما (۳۴۶ک)

م.و:تخمه افتابگردان (۹۱ک)

ناهار:برنج یک کفکیر.تن ماهی.سبزی خوردن (۲۵۷ک)

م.و:بستنی سنتی.شربت البالو (۶۶ک)

شام:کتلت ۱۲۰ گ-کاهو-سبزی-خیارشور-گوجه-فلفل سبز(۲۶۷ک)

کالری مصرفی ۱۰۲۹

مجاز ۱۳۴۰

اب ۸ لیوان

چالش لقمه با کاهو 👍

خوردم زمین چشم اسیب دیده نمیتونم ورزش و کار سنگین کنم

🙃

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
بچه ها کجایید شما؟؟ @kanomekhoneh     @گل_همیشه_بهارم    

ببخشید 🤒🤕🤕

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/