2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست
خوبم شکر خدا .من مشکلات زیاد دارم  بزرگترین غمم نبودن مادرمه دارم با اشک می نویسم همگروهی های ...

خدا مادر عزیزتو رحمت کنه🙏🙏🙏🙏🙏🙏

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام گلم🌸 عالیی رعایت کردی رژیمی نمونه👏👏👏👏👏👏

سلام عزیزم گزارش پنجشنبه من😄

ورزشام100عدددازنشس+100عددشنادیوارروی پنجه+4دقه پلانک +30دقه حلقه و60عددچرخش روسی

6لیوان اب+2لیوان دمنوش

مجاز980مصرفی989

چالش یکوعده بدون کربو

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از مهر عضو جدید میگیرین؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ببخشی گلم پیامو ک فرستادم یادم اومد ک بم گفتی زخاطر پات نمیتونی...اشکال نداره🤦🏻‍♀️😘😘😘

گزارش#  

صبحانه= ۰(دیر پاشیدم 😕)

ناهار= خوراک سبزیجات + ماست + بربری

میان وعده= خرما + گردو+ هلو+ چای سبز+نسکافه+ لواشک+ تمر هندی 

شام=شله قلمکار

کالری=۱۴۰۰( خالی گذاشتم چون شب میخوام شیر موز بزنم به بدن )

کالری مجاز=۱۷۰۰

آب=۸لیوان تا به این لحظه

🌀ورزش = مصدوم هستم از ناحیه پایین تنه ، ولی دراز نشست رفتم ۱۵۰تا💪

🌀چوالش محترم 💪

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂.....فداتم لایق باشم دعاگوتم....حقیقتش خودم هم مدتیه دیگه ب همین فکرم...از چهار ما ...

مرسی عزیزم..

آره خوب میکنی من خودم تجربشو داشتم تا استرس ازم دور نشدش باردار نشدم حاملگی اولمو رفتم خیاطی حاملگی دومم رو همش بچه رو مینداختم تو کالسکه میرفتم پیاده روی یعنی واقعا هم تاثیر داشت هااا 😅☺  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
خوبم شکر خدا .من مشکلات زیاد دارم  بزرگترین غمم نبودن مادرمه دارم با اشک می نویسم همگروهی های ...

عزیزممم🥺

خدا بهت صبر بده😞 تا میتونیی، وقتت را پر کن و سرگرم باش..

ا لایق باشیم، دعا میکنیم برای مادرت🙏 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@فقطخداجون   فاطمه جون عکس رو بده بیاد😂😘

اول خودت بده بیاد 😆😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
بزار ۵۵ بشم حتما میدم عکس😂

باشه موقع دادنت، منم باید باشم🙃 بدون من ندیاااا عکس

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم گزارش پنجشنبه من😄 ورزشام100عدددازنشس+100عددشنادیو ...

سلام گلم🌸

گزارشت خیلیییییی خوب بود👏👏👏👏

اخر ورزشات اگه میتونی پروانه یاا  طناب هم بزن ، واسه کاهش وزن عالیه👌👌👌

از مهر عضو جدید میگیرین؟

بله گلم..

بچه ها کجایید شما؟؟

@kanomekhoneh  

@گل_همیشه_بهارم  

خوب بودی گلم👏👏👏🌼🌼

ممنون عزیزم  

گزارش#  

کالری مجاز1340

کالری مصرفی 1327

صبحانه نان و پنیر

ناهار کوفته

میان وعده هندوانه وقهوه

شام  سوپ

آب 8 لیوان

ورزش انجام شد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام گلم خوبي  عاقا به من قشنگ بگو ميخوام درست كنم  دستورش رو به من قشنگ بگو گلوله كنم ب ...

سلام عزیزم  خیلی مدلهای مختلفی داره که آمادش هم هست به قیمت خیلی گرون من از یه پیج غذاهای رژیمی درست میکنه خواستی پیجش بذارم برو چند مدلش ببین خودم این مدلی فعلا درست کردم چندتا خرما چندتا خارک (خرمای نرسیده ) انواع مغزهایی که داشتم از بوداده تا خام پودر نارگیل یه بسته تخمه آفتاب گردان بادام زمینی بیشتر باشه من بیشتر دوست دارم با اینکه طعم بادام زمینی خالی دوست ندارم اصلا نمیخورم

مواد خشک با خارک آسیاب کردم خرما هارو له کردم با ارده رو تاجایی ریختم که خمیرم منسجم شد بعدم تو کنجد غلتوندم تک تک دور پلاستیک پیچیدم فریز کردم قبل قالب بندی یکم بذار یخچال منسجم تر میشه وزن کل مواد م گرفتم هرگرمش 5کالری داشت  به این ترکیب خیلی چیزا میتونی اضافه وکم کنی پودر پروتئین کره انواع مغزها جودوسر دانه چیا شاه دانه کنسرو نخود نخودچی  کشمش کلا میزان کربوش کم ومیزان پروتئین بالا باشه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد