2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست
عكس صورت ندادي عكس كيون و ميون 🤣🤣

🙄🙄🙄

میخای لختموو ببینی😆😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نتم قاطی کرد صفحه نی نی سایتم قاطیتر کرد😅😅....من جای تو ذوق زده شدم واقعا مرحبا فاطمه جووووووووون ...

خخخخخ خدا نکشت 😄

قرربونت برم مهربون من☺😚

چشم حتما عزیزم محتاجم به دعا...

فاطمه جون میخای نتیجه ببینی فقط وفقط سرت رو گرم کاری کن یه کاری را بنداز نمیدونم خیاطی آرایشگری هرچی تا سرت گرم بشه کلا خودت رو از استرس دور کن اگه نتیجه ندیدی بیا هر چی دوس داشتی به من بگو😅فقط برا دوسه ماه سرت رو گرم کن 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
جووووووووووووووون🤪🤪🤪🤪🤪 چه سوسکی شدی خدا داند😬😬

خخخخخ...مرسی☺😚😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
خخخخخ خدا نکشت 😄 قرربونت برم مهربون من☺😚 چشم حتما عزیزم محتاجم به دعا... فاطمه جون میخای نتیجه ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂.....فداتم لایق باشم دعاگوتم....حقیقتش خودم هم مدتیه دیگه ب همین فکرم...از چهار ماه پیش ک دیگه دکتر نرفتم فقط حواسمو دادم ب رژیم و ورزش گفتم هر چی شد اصلا تا۵۳ کیلو نشم نمیخوام...اینماه ک عقب انداختم واسم یکم هیجانی شده😂😂😂 تا ببینیم نتیجش چی میشه پروژه جدید رو آغاز کنیم😂😂🙈🙈

به حکمتش دل بسپار 🌿

فاطمه جوووونم من دیروز بخدا فرستادم گزارشمو الان اومدم هرچی صفحات رو نگا‌میکنم نیست 😖😖😖

شایستی دیروز بعداز ظهر که فرستادم‌همون‌موقع هم نتم تموم شد تا بیام بخرم‌کلا یادم رفت که دوباره چک‌کنم وااای خیلی ناراحت شدم😖😖😖🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😕😕😕 الانم نمیدنم‌سایت چشه آپلود نمیشه @فندق_فسقلی  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

گزارش امروز پنجشنبه دوباره میفرستم عکس نمیگیرم نمیاد ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

@فندق_فسقلی  گزارش#

گزارش نازنین لاغری 🥰🥰۵شنبه
صبحانه ۳۰۰
دوکف نان +یک قوطی کبریت پنیر+یک عدد گردو چند عدد کشمش
میان وعده آب+گلاب+تخم شربتی+یک ق چ ابلیمو
ناهار ۷۵۰
دوکاسه پر آش دوغ +یک لیوان ماست
میان وعده قهوه تلخ یک عدد شلیل ۶۰ک
شام۱۶۹
یک کاسه ماست و خیار بدون نان
کالری مصرفی ۱۲۸۰ کالری مجاز۱۴۰۰(پر میشود با میوه)
- [x] چالش لقمه کاهو و وعده سبک
- [x] چالش حذف قند تا ابد و سرکه
- [x] چالش ۸۶ روز تا زیبایی و شنای روی دیوار
- [x] چالش چوب و چالش چرخش روسی
- [x] چالش آب قبل از غذا  پ دمنوش زیره
- [x] چالش ماسک گلیسیرین

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام‌گلم... اره منم گفتم چرا این دختر گزارش نداده🙄 نمیخاد کلا انلاین باشی، یه گزارش بده و برو ...

سمیه امروز اینقدر گریه کردممم😞

یک لباس مجلسی داشتم که توی دوره قبل رژیمم اندازم بود حالا پوشیدم زیپش بسته نمیشد😞خواهرم گفت مهدیس چاق شدی؟ 

گفتم اره😢گفت چون پشت کمرت چین خورده زیپش داره به زور بسته میشه 😔

اینقدر حالم بد شد😢یک عالم گریه کردم

ممکنه تا 1 ماه دیگه دوباره اون اندازم بشه؟ 

اصلا مشخصه شکم و پهلو هام بد شدن😬

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

گزارش جمعه (فردا)

گزاارش# . @فندق_فسقلی  💝💝💝💝

گزارش نازنین لاغردوست😍 جمعه
صبحانه۱۷۶کالری
یک کف نان+یک ق چ عسل دارچین +۱عدد گردو وچای
میان وعده یک عدد سیب +چایی سبز
ناهار ۶۴۰کالری
۵قاشق زرشک پلو+یک لیوان ماست
شام ۴۵۰کالری
یک کاسه ماست و خیار+یک لیوان خوراک لوبیا با لقمه کاهو
عصرانه ۱۰۰کالری
گیلاس صدگرم +چندتا پسته خام
پیاده روی نیم ساعت و ۸لیوان آب
- [x] چالش سرکه سیب و آب قبل از عذا
- [x] چالش حذف قند تا ابد و گلیسیرین گلاب
- [x] چالش ۸۶روز تا زیبایی
- [x] چالش چرخش روسی و چالش لقمه با کاهو
کالری مجازم ۱۴۰۰
کالری مصرفی ۱۴۰۰

الان بهتری؟

خوبم شکر خدا .من مشکلات زیاد دارم 

بزرگترین غمم نبودن مادرمه دارم با اشک می نویسم همگروهی های عزیزم اگه دوست داشتید برا مادرم یه فاتحه بفرستید پنج شنبه که میشه حال من خیلی خراب میشه حتی قرصای افسردگی هم جواب نمیده دیگه 

خدا عزیزانتونو براتون حفظ کنه❤

فاطمه جوووونم من دیروز بخدا فرستادم گزارشمو الان اومدم هرچی صفحات رو نگا‌میکنم نیست 😖😖😖 شایستی د ...

میدونم فرستادی خودمم خوندمش جواب هم بهت دادم که😂😂...دختر بش فکر نکن..سایت گاهی قاطی میکنه🥴🥴....خونسردی خودتو حفظ کن همچی امن و امانه😘

به حکمتش دل بسپار 🌿