2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289350 بازدید | 36895 پست
سلام خدانکنه عزیزم😘😘  خوب بودی خوشگلم ولی سعی کن کالریتوتوکل روزتقسیم کنی قدرتی هم بروکه ازا ...

سلام عزیزم گزارش امروزم 

صبحانه=حلوا ارده+نان=۲۲۴

ناهار نخوردم..

میانوعده=اب هویج۳لیوان+۲۰عددرطب تازه=۶۷۹

شام=۲ق برنج+۱۵۰گرم ران مرغ=۳۳۱

کالری مصرفی=۱۲۳۴/مجاز=__

ورزش نیمساعت حلقهکمر+پیاده روی ببخشید این هفته کلا بجز یروزنتونستم زیاد ورزش قدرتی انجام بدم ضعف داشتم.

عزیزم امروز وزن کردم رو ۷۴ ثابت بودم امروز شدم ۷۳ کالری مجازمو چطور حساب کنم حالا؟وزن ×۲۰ منهای ۱۰۰؟؟میخوام باز سخت بگیرم که بیام پایین خیلی کم شده وزن کم کردنم ۲ هفتس دارم تلاش میکنم یه کیلو کم شه

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
سلام‌گلم... اینکه از قبل بگی، اخطار نمیگیری😉  حالا امشب چه خبره😁

خونه خواهرم بودم دخترم گریه کرد مچبور شدم بمونم با بچه ها بازی کنه نشد بیام خونه ورزشهامو انجام بدم .معدمم به هم ریخته بود شام نخوردم .گفتم گزارشم کامل نیست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سمیه جان ممنونم از لطفت دقیقا همین کارهایی که گفتید رو انجام دادم دوهفتس ولی ریزش موم زیاد و زیادتر ...

برا ریزش مو سبوس برنج بگیر با آب گرم قاطی کن بخور ۳-۴ روزه قطع می کنه 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

@honamik29192 گزارش#  

سلام سرگروه جان   

صبحانه: پنیر 30گرم+گردو 1عدد+نان بربری 1کف دست. کالری:176

ناهار: چیزبرگر متوسط 1عدد+سس کچاپ+آب پرتقال. کالری:906

شام و میان وعده: طالبی 100گرم. کالری:25

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا

چالش چای سبز

چالش لقمه با کاهو

ورزش: پیاده روی 1ساعت

کالری مجاز:1100

کالری مصرفی: 1108

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
سلام عزیزدلم..نه هنوز نیومده..صبح زدم بازم منفی بود..حالا گفتم تا شنبه صبر کنم خبری نشد برم دکتر🤕

انشالله که خیره🤲

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام گلم عالی بودی👏👏👏👏خیلی خوب رعایت کردی🌼🌼😍😍💙💙راستی پروتئین بارهمون پروتئین وی هستش خودت ...

سلام نه پروتئین بار ترکیبات مختلفی دار انواع مغزیجات انواع کره مغز ها انواع تخمه ها کنجد ارده شیره جوی دوسر دانه چیا حتی پودر پروتئین  هرچی که خودت  دوست داری یا تو خونه داری باهم آسیاب میکنی مثل تو پک خرمایی یا فریز میکنی یا میذاری یخچال بعد استفاده میکنی دارچین اینا هم میتونی بزنی  آمادش هم هست قیمتاش بالاس  

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
پس یه مدت کالری تثبیتت را بخور با ورزش....   یه استراحت هم‌میشه،، ولی‌یه جا کالریت را بالا نیار ...

ممنون سمیه جان از راهنماییت  خیلی لطف کردی 🌸🌸🌸🌸💐💐💐💐🌺🌺🌺

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
برا ریزش مو سبوس برنج بگیر با آب گرم قاطی کن بخور ۳-۴ روزه قطع می کنه 

عزیزم بله ممنون از راهنماییت 🥰🥰🥰🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸💐

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سلام عزیزدلم...اول بگم ک منو ریپلای نکردی خودتو ریپلای کردی یعنی گزارش رو بخودت ارسال کردی الان اتفا ...

ای وای ببخشید چرا اصلا متوجه نشدم.

ممنون گلم.برام دعا کن اگه نشه باید همسرم اکی بشه و بعدراهی عمل بشم تازه تو این کرونا آزمایش ای کرونا که از طریق بینی هم هست اضافه میشه ولی بازم هرچی صلاح و خیر خدا هست

سلام عزیزم ممنون🌺🌺🌺 اشکال نداره خدا بد نده❤❤الان بهتری؟

توچطوری سپیده جونی؟ خیلی ماهی بخدا. قربونت برم ممنون شکرکمی بهترم همه دردسرام ازمشکلات انعقادی خون وچندتاچیزدیگس... 

منظور گفتم بدونی بی معرفت نبودم که نمیومدم هادلم یه ذره شده بود انشالله ازیکشنبه گزارشام شروع میکنم چون فردا داروهام تموم میشن. 😘😘😘

سلام نه پروتئین بار ترکیبات مختلفی دار انواع مغزیجات انواع کره مغز ها انواع تخمه ها کنجد ارده شیره ج ...

سلام گلم خوبي 

عاقا به من قشنگ بگو ميخوام درست كنم 

دستورش رو به من قشنگ بگو گلوله كنم بخورم دوست دارم🤪

سلام عزيزم خدا بد نده 

سلام. عزیزم خدابدنمیده که متاسفانه خودمونیم.  مشکلات انعفاد خون پیداکردم رفتم دکتراصلا قلبم سرجاش نبود در دقیقه100تامیزنه درصورتیکه نرمال60-65تاست .

الانم بااین اوضاع هنوز قراره ماه بعدم برم سیکل ای وی اف