2777
2789
عنوان

یعنی من ترنسم🙃🙃💔💔💔

711 بازدید | 76 پست

ببینید من تحت هیچ شرایطی بخاطر فاز و رسانه اینطوری نیستم ، یادمه از وقتی بچه بودم فقط میدونستم که من یه دخترم اما هیچوقت انگار خودمو یه دختر نمیدونستم همچیم فرق داشت حتی سلایق و اسباب بازیم همچی

تا وقتی که بزرگ شدم و دیدم واقعا من مثل بقیه دخترا نیستم من از درون یکی دیگم حتی اگر بخاطر قضاوت پنهونش کردم من هرچقدر سعی کردم و میکنم نمیتونم قبول کنم من یه دخترم ، هیچوقت با جنس مخالف ارتباطی نداشتم بارها عاشق شدم عاشق دختر اما نتونستم کاری کنم و فقط عذاب کشیدم، تا الان برچسپی به خودم نزدم و مبارزه کردم اما دیگه نمیتونم من آدمم بخدا گناه دارم.

با همجن.سگرا فرق میکنه اونا هر دو کاملا دخترن فقط گ.رایششون بهمه من خودمم حس خوبی ندارم بهشون ، از قضاوت ها از اینکه پدرم بفهمه چه حالی میشه از عمل هم میترسم نمیدونم من چیکار کنم اینجا هنوز جا نیوفتاده کاش خاورمیانه نبودم 💔🙃😭

دختر جنوبم🌊✨🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای این چیزا باید بری روانشناس اون بهت بگه تحت تاثیری یانه ادمی که تو جوی باشه که ازس تاثیر گرقته که نمیفهمه تاثیر گرفته یانگرفته اگه خیلی جدی ای برو دکتر اگه نمیتونی دکتر بری صبر کن تا بزرگ شی

:)