2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست
گلم گزارشت را دیر دیدم💚🌸

سلام سمیه جان گزارش امروزم😄

ورزشام100 شنادیوارروی پنجه پا.100درازنشس.30دقه حلقه4دقه پلانک.60عددچرخش روسی

یکوعده بدون کربو.5لیوان اب و2لیوان دمنوش😆

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
سمیه جان ممنونم از لطفت دقیقا همین کارهایی که گفتید رو انجام دادم دوهفتس ولی ریزش موم زیاد و زیادتر ...

ازمایش کاملی که دادی،  واسه تیرویید هم بوده؟

دارویی  جدیدا استفاده نکردی؟

این روزا مشغله فکری و استرسی چیزی نداری؟؟؟

زیادبه موهات دست نکش.. ریشه اش ضعیف شده، تحریک میشه...

شامپوت را هم عوض کن و سعی کن که  حاوی شیر و عسل باشه... 

فعلا فقط سالمخوری کن... با ورزش بدون فست...

ببین  اگه یهویی اینقدر شدید شده، برو دکتر...شاید هورمونات به هم ریخته،  و یا ماده به خصوصی از بدنت کم شده!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سمیه جان گزارش امروزم😄 ورزشام100 شنادیوارروی پنج ...

سلام گلم🌸

عالیی رعایت کردی رژیمی نمونه👏👏👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گزارش امشب صبحانه : نان تیری ۲ کف دست + خربزه۱ قاچ+خیار ۲عدد. ناهار:انار۱عدد+نان تیری۳ کف دست ...

سلام عزیزم...نوش جونت همچی عالی ورزشاتم عالی...فقط خربزه صبح نخور پا درد میاره...و دوم اینکه مصرف نونت خیلی بالاست مرتب بهت گفتم اما رعایتش نمیکنی عزیزم💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام باشه عزیزم این بوس هم برا بچت😘😘😘😘😘

فدات شم مهربونم 

گزارش#  

صبحانه ارده شیره چای شکر امروز خیلی عجله داستم چای جوش بود نشد عسل بزنم نان سنگک ۴۰۶ کالری

ناهار کته شوید با تن ماهی و یه نصفه گوجه و دوغ ۳۴۷ کالری

شام املت ۱۵۳ گرم و نان سنگک و دلستر روم سیاه ۵۳۴ کالری 

شیر مجاز خوردم 

میان وعده بستنی و ساقه طلایی امروزم خیلی مشغول بودم ورزش هیچی ولی کلی دویدم و فکرم خیلی مشغوله خوب رعایت نکردم فردا شب و پس فردا هم مهمونم خدا رحم کنه تا یکشنبه 😢😢مجاز ۱۵۸۰ مصرفی ۱۵۸۰ 

بوس تاماااام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام عزیزم...نوش جونت همچی عالی ورزشاتم عالی...فقط خربزه صبح نخور پا درد میاره...و دوم اینکه مصرف نو ...

عزیزم یادم رفت بهت بگم اخه این نان تیریه خیلی نازکه  بعد کالری خیلی کمی داره

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
سلام باشه عزیزم این بوس هم برا بچت😘😘😘😘😘

سلام عزیزم پری اومد یانه هنوز؟ اگ‌تادوروز دیگ نیومد دوباره بی بی بزن 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
ازمایش کاملی که دادی،  واسه تیرویید هم بوده؟ دارویی  جدیدا استفاده نکردی؟ این ...

آزمایش تیروییدم خیلی خوبه 

قضیه استرس که همیشه تو زندگی هر آدمی بالا و پایین زندگی استرس ایجاد میکنه 

آزمایش هورمونی هم دادم  چکاپ کامل فقط به خاطر رژیممه 

سمیه جان سالمخوری یعنی چقدر کالریم رو ببندم الان ۱۰۸۰ تا میبندم بدون فست ولی احساس میکنم از نیاز بدنم کمتره این کالری 

از طرفی هم کاهشم هم هر هفته ۱۰۰ گرم شده تقریبا

در ضمن

پسرم هم داره با من  وزن کم میکنه ۱۶ سالشه از ضعف موقع ورزش مینانید من گفتم یک ساعت بعد ورزش سفیده تخم مرغ و سیب زمینی به جای یه وعده بخوره  ولی خدا رو شکر  ربزش مو نداره فقط مشکلش این بود

ولی من ریزش مو و خستگی اذیتم میکرد یه مدته به اندازه نیاز بدنم می خورم با این که بعضی روزا خیلی بالا میزنه کالریم خستگیم خوب شده ولی ریزشم نه  

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
واییییییی چاق کجابودخدایش خیلی عالی هستی ماشاءالله قدبلندم هستی اندامت خوشگله😍😍😍🌼🌼🌼🌼🌼

سلام گزارش ۱۹ شهریور 

صبحانه ۱ عدد موز ۱۰۵ کالری 

ناهار برنج ۸ قاشق .خورشت چلو گوشت ۵ قاشق البته تو کرفس نبود قیمه وارد کردم جاش و یه لیوان دوغ ۴۹۱ کالری 

شام اشکنه و سه کف دست نان ۲۸۶ کالری 

میان وعده لواشک .رطب.برگه زردآلو .شیر ۲۷۱ کالری 

کالری مجاز ۱۱۴۰

کالری مصرفی ۱۱۵۳ 

ورزش نداشتم .چاشام انجام ندادم خانه نبودم نتونستم انجام بدم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
فدات شم مهربونم  گزارش#   صبحانه ارده شیره چای شکر امروز خیلی عجله داستم چای جوش بود ن ...

نوش جونت...از شکر صبحانه بگذریم میرسیم ب دوغ ناهار هیچوقت همراه با ماهی لبنیات استفاده نکن...بعدش میرسیم ب شام ک مصرف کربو بالا میره امروزت  و دلستر این وسطچی میگه؟؟؟...بعدش نوبتی باشه نوبت بستنی و ساقه طلایی!!!!!!! عزیزم اینجور کاهش نخواهی داشت یا کاهش کم خواهی داشت...از من گفتن بود فرزندم💛💛💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
عزیزم یادم رفت بهت بگم اخه این نان تیریه خیلی نازکه  بعد کالری خیلی کمی داره

نون تیری رو میشناسم و ضخامتشم میدونم😁 اما از گندم کامل هست و کالریشم بالا میره ب نسبت گول نازکیش رو نخور😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم پری اومد یانه هنوز؟ اگ‌تادوروز دیگ نیومد دوباره بی بی بزن 

سلام عزیزدلم..نه هنوز نیومده..صبح زدم بازم منفی بود..حالا گفتم تا شنبه صبر کنم خبری نشد برم دکتر🤕

به حکمتش دل بسپار 🌿