2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288703 بازدید | 36895 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

۱۴روز تا موفقیت

#گزارش   سلام عزیزم. @sepiiiiiideh  

ص:لواش+نیمرو

م و:یه تیکه تیتاب

ن:یه لقمه کوبیده+۲کف لواش

ش: نون بربری+پنیر

م و: هندوانه+بستنی+چای و قند+خربزه

ورزش پیادهروی

چالش چوب✓

چالش شنا روی دیوار

آب خوردم

مجاز ۱۷۰۰مصرفی،۱۵۰۰

اهري نميدونم چيه كه كالريش رو بدونم 😂

شیرینی اهری برا تبریز هست فکر کنم سرچ کنی میاد

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلام‌گلم🌸 بدنت ضعیف شده.. کالاریت را اصلا پایینتر نیار..سعی کن همیشه کالریت را پر کنی ، کمتر نب ...

سمیه جان ممنونم از لطفت دقیقا همین کارهایی که گفتید رو انجام دادم دوهفتس ولی ریزش موم زیاد و زیادتر میشه میترسم کچل بشم چند ماه آینده 😞من قدم ۱۵۹ وزنمم ۵۸.۹۰۰ هست به نظرت چیکار کنم که هم ریزشم کم بشه هم وزنم و باید کالریم چقدر باشه

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
@آیلین_خانوم   😢😢🙏🙏 لطفاً پست👆 روبخونید @ملیکه     @نیشابور     ...

سلام عزیزم . امروز هم دقیقا اندازه مجازم خوردم 

ناهار میزراقاسمی خوردم و نان سنگک ،ماست .

شام خوراک لوبیا خوردم . 

میانوعده تست فرانسوی 

مجازم ۱۱۰۰ تا مصرفی ۱۱۰۰ تا . 

قرص ویتامین ایی و متفورمین هم خوردم

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
سلام عزیزم💝...برنامت مثه همیشه عالیه...باریکلا....چیزی برای گفتن ندارم😁😁♥💛♥💛

دورت بگردم فاطمه جووونم🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
ببخشید منظورم یه وعده سبک هست 🤦🏻‍♀️...باشه عزیزم

سلام گزارش امشب

صبحانه : نان تیری ۲ کف دست + خربزه۱ قاچ+خیار ۲عدد.

ناهار:انار۱عدد+نان تیری۳ کف دست.

میانوعده: هلو ۲ عدد+ماست ۴ قاشق +نان لواش ۳ کف

شام: خربزه ۱ قاچ+ نان تیری ۱ کف دست +سینه مرغ کبابی ۳ تیکه +بال مرغ کبابی ۲ عدد.

کالری مجاز ۱۳۸۰
کالری مصرفی ۱۰۰۹

ورزش : هوازی +قدرتی .

چالش: شنای دیوار ۳۰‌تا . +چای سبز

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

@آسنات99  

سلام عشقم امشب شرایط گزارش دادن ندارم مهمونیم شب دیر میرسم خونه تا الان 1460 کالری مصرف کردم 1540 مجازمه....دوستت دارم😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام عزیزم..شبت بخیر و شادی..همچی عالیه و رعایت کردی نوش جونت... 💛💛💛💛❤❤❤

مرسي قربونت برم😘😘

عزيزم من امشب گزارش نميدم خيلي خيلي افتضاح بودم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام قشنگم...نوش جونت..آفرین من ب تو افتخار میکنم..همچی عالی غیر این نون چرب😂...این نه گفتن هم فوق ...

سلام عزیزم ببخش من یه کم دیرتر گزارش میدم بچمو بخوابونم بیام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
@سمیه1396     صبحانه شیرقهوه و موز  ناهار استیک و بروکلی و سیب زمینی گریل شده  ...

باریکلااا ورزشکار👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸