2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288772 بازدید | 36895 پست

مال الانت هست؟؟؟

اندامت  خیلی خوبهه😍

فرم بدنت مث‌منه😅 از پایین لاغرترم و لی از نیم تنه به بالا، یه سایز بزرگتریم..

سایز پایین تنه ات خوبه.. بایدرو میان تنه بیشتر کار کنیم که با پایین یه سایز بشه...💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزدلم 😘😘😘..هنوز خیلی کار داره تا روبراه بشم...هرجا دست میزنم یه گوشتی میاد دستم😂😂😂

فدات بشم مهربون...

نه میدونی کاهشت الان اندازس فقط وفقط فرم دهی لازم داری که بدنت یکم فرم بگیره همین وگرنه عالی هستی 😍😘  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سمیه کجا رفتی😆

داشتم طومار مینوشتم😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مال الانت هست؟؟؟ اندامت  خیلی خوبهه😍  فرم بدنت مث‌منه😅 از پایین لاغرترم و لی از نیم ...

آره هم الان جلو آینه گرفتم😅...آره از پایین تنه خوبم از میان تنه لهنتی خرابم😂....بیشترم بخاطر همین شل کن سفت کنای ورزشمه در طول دوره...دوست دارم پک و پهلومو شکم و کمرمو نصف کنم😆

به حکمتش دل بسپار 🌿
فدات بشم مهربون... نه میدونی کاهشت الان اندازس فقط وفقط فرم دهی لازم داری که بدنت یکم فرم بگیره همی ...

قربونت بشم...ورزشم تو مدت اقدام بهم ریختس یه هفته محکم یه هفته آهسته یه هفته بسیار کند یه هفته هم وحشی بازی تمام حین ورزش😅😅😅...بخاطر همین سایژ کم کردنم ب تاخیر میفته😬😬

به حکمتش دل بسپار 🌿
قربونت بشم...ورزشم تو مدت اقدام بهم ریختس یه هفته محکم یه هفته آهسته یه هفته بسیار کند یه هفته هم وح ...

آره در جریان هستم...عیب همین الانم عالی هستی من عکس قبلتم دیدم الان خیلی خوب شدی 😚 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
آره در جریان هستم...عیب همین الانم عالی هستی من عکس قبلتم دیدم الان خیلی خوب شدی 😚 

قبلا بچه غول بودم😂😂😂😂😂😂😂😂...همه لباساااام گشاد شدن...خدا رو شکر زودی سرم ب سنگ خورد و ب کانون رژیم برگشتم...قربونت برم من 😍😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿

میبینم من نیستم هی عکس میزارید 😒🔫

منم الان که شماها نیستید عکسمو میزارم پاک میکنم 😂😬

حسود.پلاستیکی# 😎

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
آره هم الان جلو آینه گرفتم😅...آره از پایین تنه خوبم از میان تنه لهنتی خرابم😂....بیشترم بخاطر همین ...

همینم خوبی گلم.. یواش بواش درست میشه.. شکم اخرین قسمت بدن هست که سرویس میشه😅