2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289350 بازدید | 36895 پست
نه به مجردا نميگه توجيحشم اينه اونا ميرن سركار خسته ميشن بزار بخوابن انگار شوهره بدبخته من سركار نم ...

نه دیگعع اینجوری نامردیع😑

یه پسرش بغل گوشش  و یکی بالا نشسته و بعد میاد به شوهرت زنگ میزنه 🤕 که اونا خسته ان

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه دیگعع اینجوری نامردیع😑 یه پسرش بغل گوشش  و یکی بالا نشسته و بعد میاد به شوهرت زنگ میزنه ...

تو همه چي همينجورين فقط به شوهرم ميگن 

منم هيچي نميگم به شوهرم وقتي ميبينم خودش ناراضي نيست فقط تو خودم حرص ميخورم

وقتي خودش راضيه بگم خودمو بد ميكنم جلوش فقط نصف شب بعده اينكه برگشت گفتم ترسيدم سر درد گرفتم فكر كردم اتفاقي افتاده 

هميشه بد موقع ميگه داروم تموم شده كله روز انگار نميبينه داروش اخرشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو همه چي همينجورين فقط به شوهرم ميگن  منم هيچي نميگم به شوهرم وقتي ميبينم خودش ناراضي نيست فق ...

به پدر و‌مادر احترام‌کذاشتن و ‌خدمت کردن، خیلی خوبه.. ولی اینکه فرق میزارن، بده 

اره بابا، اشکالی نداره... نمیخاد به خاطرش بحث‌کنی... وقتی خودش مشکلی نداره.. دیگه تو‌هم بهش فکر‌نکن.. بیخیال...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
به پدر و‌مادر احترام‌کذاشتن و ‌خدمت کردن، خیلی خوبه.. ولی اینکه فرق میزارن، بده  اره بابا، ...

يادته قبلا گفتم يه بديايي هم دارن ولي من مهم نيست برام انقدر خوبيشون زياده كه من يادم ميره زود بديشونو

مادر شوهرم منو يجور ديگه دوست داره چون همسن دخترشم هستمو بهشون بدون منت ميرسه شوهرم

سلااااام همگی من اومدم از مسافرت دلم برا همتون یه ذره شده یهههه ذره💝💝💝💝💝 

۱کیلو افزایش داشتم مناسفانه که ایشالا به سرعت برمیگردونم سرجاش 

@فندق_فسقلی  جووووونم سلام از امشب گزارش میدم البته گزارش روز بعد رو عاااشقتم ممنون که برام صبر کردی تا بیام❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💝💝💝💝💝❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

گزارش#  

صبحانه پنیر لاکتیکی ۳۰گرم.گردو۲.۵.کوکوسبزی ۳در۳.چای(۲۱۶)

ناهار کته ۷ق.باقالا قاتق۲ق.سیرترشی.دوغ.ماست(۴۰۷)

شام تخم مرغ ابپز ۲تا.گوجه (۱۷۴)

میان وعده شلیل۲.هلو۲.انگور ۲لیوان.گلابی ۲تا.بادام ۱۵.کشمش ۱۵.خربزه ۱قاچ.چای.شیر کم چرب ۱لیوان.آلو۲(۸۰۵)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۰۳

اب ۸لیوان

نیم ساعت تردمیل ۷۰شنادیوار.چرخش روسی

چالش وعده سبک

@فندق_فسقلی  

سلام عزیزم این هفته چالشی نذاشتین یه کلیپ های هست از رو اونا هوازی میرم قدرتی هم فردا انجام میدم

سرام گلم...منظورم چالش شنای دیوار ک سمیه جان گذاشتن و چالش یه وعده آزاد رو ادامه بده...خب سرگروهها همه گذاشتن چالش هفتگی رو دیگه تمام شد😉

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلااااام همگی من اومدم از مسافرت دلم برا همتون یه ذره شده یهههه ذره💝💝💝💝💝  ۱کیلو افزایش دا ...

سلام بروی ماهت😍..خوش برگشتی💛💛...منم دلم برات تنگ شده بود...اشکال نداره این هفته کمش میکنیم...فدات عزیزم♥💝♥💝

به حکمتش دل بسپار 🌿
گزارش#   صبحانه پنیر لاکتیکی ۳۰گرم.گردو۲.۵.کوکوسبزی ۳در۳.چای(۲۱۶) ناهار کته ۷ق.باقالا قاتق۲ق ...

سلام عزیزم نوش جونت...خیلی عالی همچی رو رعایت کردی مثل همیشه💛💛..فقط کوکو سبزی رو چطوری صبح میخوری🤔😉💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام گلم من الان هستم😊

سلام‌گلم

دیدی بلایک😉