2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287860 بازدید | 36895 پست
سلام سپیده جون خوبی ؟پسر من  رفته تو ۱۶ ماه باور کن همه اینکارو میکنه بدتر ازین میکنه کلافم می ...

سلام گلم خوبی؟ پسرمنم همینطوره دیگه اونشبم بدجور موهامو کشید عصبی شدم ولی الان راهشو پیدا کردم وقتی میخواد پرت کنه یا بزنه حواسشو با قایم باشک یا بدو بدو پرت میکنم یادش میره فسقلی😂😆😆

توام الان ک کوچیکه خیلی حساسیت بخرج نده تا از سرش بیوفته😃😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@آسنات99    گزارش#   99/6/18 فست سه شنبه

12 روز مانده ب خوش اندامی💪💪

شیر چای (ب تقلید از سمیه😁😁)+ عسل ی ق مرباخوری+ 2 ق غ ماست کم چرب + خرما 3 عدد + تخم مرغ آب پز 1 عدد + ماست کم چرب 1/5 لیوان

کالری مصرفی👈510

آب 8 لیوان

مولتی

چالش سرکه و چای سبز و دارچین

ورزش👈25 دقیقه ایروبیک، چرخش با چوب 150 تا، شنای دیوار 30 تا، چرخش روسی 30 تا ، ورزش اپ شکم صاف

چالش وعده ی سبک ک چ عرض کنم فوق سبک انجام شد😂😂😂😂😂

ن گفتم ب پفک 💪💪

ن گفتم ب بستنی👏👏👏

سلام زهرای قشنگم با همه ی این تفاسیر راضی نیستم از خودم دوست داشتم زیر 500 ببندم ولی متاسفانه 10 تا بالا زد ....ایشالا ک شما راضی باشی گلم....

ماست زیاد شد حواسم ب خوردنم نشد کالریش زد بالا😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
نه نمیخاد...اندازه کالریت سالمخوری کن.. فست بعدی را بگیر

سمیه کالری شماری کردم 

چیز ناسالم هم فقط کپل خوردم

ولی از کالری مجازم حدود 100 تا زد بالا

این هفته فک نکنم کاهش داشته باشم😢

هفته بعد جبران میکنم

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
@آسنات99       گزارش#   99/6/18 فست سه شنبه 12 روز مانده ب خوش اندامی💪💪 ...

سلام خوشگلم🌼🌼🌼

باریکلاااااااورزشکارکارت خیلی درستهههه حرف نداشتی👏👏👏👏۱۰کالری چیزی نیست که ماشاءالله درعوضش کلی سوزندی💪💪💪

رژیمی_نمونه# 😘😘😘😘آفرین که اینهمه تنقلات مضرروندیدمیگیری🌼🌼

سلام خوشگلم🌼🌼🌼 باریکلاااااااورزشکارکارت خیلی درستهههه حرف نداشتی👏👏👏👏 ۱۰کالری چیزی نیست که ما ...

فداتبشم مهربوووون😘😘😘😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

@سمیه1396  

صبحانه شیرقهوه

ناهار تخم مرغ مرغ آب پز و گوجه 

شام سیب 

میان وعده دو عدد خرما و نارنگی 

جمع ۴۲۲

چای سبز و زنجبیل و چای سفید 

ورزش ده‌ کیلومتر دو و چالش چوب و شنای دیوار و چرخش روسی و طناب و پروانه و درازنشست و زیرشکم

وکیوم شکم 

تنفس عمیق

😂😂 به اول مهر نمیرسیم همین امشب این میترکه باید تاپیک جدید بزنیم 😆

فقط هر‌جایی رفتی، منو یه تک بکن😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸