2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287360 بازدید | 36895 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سهیلا جون چرا عزیزم چیزی شده نمیخوای که کلا نیای دلمون تنگ میشه 😭   برای این مدت که از ج ...

سلام گیسوکمند

ن گلم خداروشکر چیزی نشده. هروقت بتونم میام سر میزنم حتما. من و همه بچه ها به تو و تاپیکت تا ابد مدیونیم بی انصافیه ک بریم و دیگه پشت سرمونم نگا نکنیم. 

مررررسی از زحماتت و لطف بی پایانت مهرررربون💋💋💋💋

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
سلام عشقم 😘😘♥️♥️  زور مغزم نرسید همه را بکنم 😆😆😆 تگ البته

ضعیف شدی.. باید تقویت کنی خودتو😏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عشقم لطف داری 😘😘♥️♥️😂

الانم که ریپلایش‌کردی ، فکر‌کنم با ریپلایت دیگه (۲ کیلو‌که هیچ)به وزن هدفش رسیده😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😂 چرا عزیزم ؟؟؟😥

چهااار تا دندون با هم در آورد پدر منم باهاشون دراومد 😭😭 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام گیسوکمند ن گلم خداروشکر چیزی نشده. هروقت بتونم میام سر میزنم حتما. من و همه بچه ها به تو و تاپ ...

قربونت عشقم لطف داری شماها بیشتر از من زحمت کشیدید و بار تاپیک به دوشتون بود 😘😘😘♥️♥️♥️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
الانم که ریپلایش‌کردی ، فکر‌کنم با ریپلایت دیگه (۲ کیلو‌که هیچ)به وزن هدفش رسیده😂😂😂😂

😆😆😆😆 پس همه رو میکنم تا لاغر شید ریپلای و میگم 😬😬

الهیییی عزییییزم😘😘😘❤❤❤ انشالله بسلامتی🌺🌺

🤕🤕🤕سلامت باشی 😘😘♥️

سلام عزیزم  یه مدته که کالریم ۱۰۸۰ تا  با فست  میگیرم تپش قلب گرفتم و خیلی صبحها بدن ...

@بامدادخمار  

سلام عزیزم خوبی خوشگل خانم😘😘😘بااجازه شماوسمیه جون سرگروه آبی شدم جوابه این دوستمون رومیدی درسوادرژیمی من نمیگنجه😂😂

😂😂😂😂من خیلی نیاز دارم  اول منو بکن (ریپلای)😄😄😄

پس اماده باش 😆😆 😂