2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287357 بازدید | 36895 پست
عزیزم یک نظر خواهی  من الان مستاجرم یکساله ازدواج کردم صاحب خونه میگه بلند بشید این الان منو ...

بنظرم ارزشش رو داره

البته حتما و حتما به نام خودت

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام عزیزای دلم  بچه ها این شبا به دعاتون محتاجم اگر میتونید برام صلوات نذرکنید آیه ای از قران ...

عزیزدلم برا حتما دعا میکنم قرآن میخونم و صلوات میفرستم انشالله دلت آروم بشه و به حاجتت برسی دعای معراج وزیارت عاشورا بخون من خودم خیلی ازش حاجت گرفتم 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم ارزشش رو داره البته حتما و حتما به نام خودت

به نام خودمه

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
آره ارزشش  رو داره،مخصوصا که نزدیک مامانت ایناست،با اینکه طلا و ماشین از دست میدی اما مشکل مسکن ...

طلا تو کمد خاک میخوره ولی خونه حداقل 60درصدش درست میشه

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
سلام عزیزم...شما الان داراییت طلا و ماشین و یه زمینه...حالا اگر طلا و ماشینو بفروشی دیگه پشتوانه ای ...

خونه هم میشه پشتوانه چون به نام خودمه 

خونه بیشتر از طلا بهم اسایش میده 

البته مامانم نمیذاره بفروشم خیلی برزخ بدیه 

خونه هم میشه پشتوانه چون به نام خودمه  خونه بیشتر از طلا بهم اسایش میده  البته مامانم نم ...

اینکه صدالبته خونه چیزیه ک با هیچی قابل مقایسه نیست...روی حرف من چیز دیگست اینکه اگر غیر از این دو مورد چیزی تو دستتون نیست عوض کردنش با خونه نیمه کاره اشتباست چون کل سرمایتون رو میریزین یجا و دستتون خالی میشه از یطرف هم طلا هم ماشینو از دست میدی و از طرف دیگه یه خونه نصفه گیرت میاد...نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه...بهر حال تصمیم اول و آخر با خودته عزیزم...یه دو دوتا چارتا کن ببین از پسهزینش بر میای یا نه؟...بعد اقدام کن چون در این دوره زمونه کوچکتریت تصمیم اشتباهی پیامدهای سنگینی داره❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
ارزش داره برای خونه ادم از طلا و ماشینش بزنه؟  

اره ۱۰۰ درصد...

مخصوصا که خود زمین و خونه هم به نامته...

خونه از خود ادم باشه،، یه حسس خیلییی خوبی داره... 

فقط به شرطی که بشه یه خونه را کامل بسازی، نصفه نیمه،، ریسکه

دنبال یه وام در‌کنارش باش

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@بامداد_خمار   برای مهر از کی عضو میگیری؟

نیازی به اجازه نیست.. اول مهر بیا، تو‌گروه خودت را معرفی کن... طبق وزنت توی یکی از گروه هاا عضو‌میشی😉‌فقط دیر نکنی که ظرفیت گروه ها زودی پر‌میشه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
جانشینش 

گلم سرگروه  جانشینتون اومده .. 😉

بنظرم ارزشش رو داره البته حتما و حتما به نام خودت

گلم بارداری؟

انگیزه#  

جونززز، چه مامان بزرگ دافیی😅

تو‌هر سن ‌و سالی که هستی،،، با یه اراده اهنین، به هدفت میرسی💪

سلام الهه جون  من با اجازت میخوام از سرگروهی انصراف بدم. نمیتونم ادامه بدم دیگه ب دلایلی. اگه ...

سلام سهیلا جون چرا عزیزم چیزی شده نمیخوای که کلا نیای دلمون تنگ میشه 😭  

برای این مدت که از جون و دل زحمت کشیدی خیلیییی خیلیی ازت ممنونم عزیز دلم انشاالله همیشه موفق باشی دوست قشنگم 😘😘😘♥️♥️♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار